16.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 15, 2024

[VÍDEO] Joaquin Ruiz de Arbulo i Josep Bertran, Distincions FET 2023

Josep Bertran i Joaquín Ruiz de Arbulo, amb els diplomes de reconeixement lliurats pel ‘Fet a Tarragona’. Foto: David Oliete Casanova.

Joaquín Ruiz de Arbulo i Josep Bertran són les dues persones reconegudes aquest 2023 amb les Distincions FET, coincidint amb el 10è aniversari de la revista. Els dos tarragonins d’adopció van rebre els diplomes aquest dimecres al vespre de mans de dues subscriptores -Anna Asamà i Rosa Llorach, respectivament- en un acte davant de més de 200 persones al Tinglado 1 del Port.

per contribuir a la difusió del patrimoni i la cultura a tarragona

La revista reconeix Joaquin Ruiz de Arbulo, catedràtic d’Arqueologia i de la URV i investigador de l’ICAC (Institut Català d’Arqueologia Clàssica) per la seva trajectòria en recerca i difusió de Tarraco i per la implicació amb els subscriptors del FET a l’hora de divulgar i posar en valor els monuments de la ciutat que són Patrimoni Mundial.

La subscriptora Anna Asamà ha lliurat la distinció a Joaquín Ruiz de Arbulo, catedràtic d’Arqueologia de la URV. Foto: David Oliete Casanova.

L’altra reconeixement és per a Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol, per la seva implicació amb la revista i la seva tasca durant 25 anys donant suport a múltiples iniciatives culturals, especialment en l’àmbit del Seguici Popular i les festes de Santa Tecla.

La subscriptora Rosa Llorach va lliurar el diploma a Josep Bertran, cap de Comunicació i Relacions Externes de Repsol. Foto: David Oliete Casanova.
“Tinc la professió més fàcil del món: ensenyar Tarragona“, explicava Ruiz de Arbulo després d’agrair la distinció del FET i el llarg aplaudiment del públic. El catedràtic de la URV afegia que “la nostra ciutat és capaç d’entusiasmar” i posava en valor la professió de la comunicació i la iniciativa del FET així com la feina dels que elaboren la revista.
Per la seva banda, Bertran assegurava sentir-se “molt content” amb la distinció. En la seva intervenció recordava les 1500 persones que formen part de l’empresa Repsol a Tarragona -entre les quals hi ha els directors del complex i els companys de Comunicació- i agraïa la feina que fan les entitats del Seguici per mantenir ben viva Santa Tecla.

Aquí podeu veure el moment del lliurament dels diplomes i les paraules dels dos distingits. Un vídeo realitzat per Marc Colilla Hurtado:

 

Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here