19.8 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 24, 2024

El vídeo resum de la festa dels 10 anys del FET

Un grup de 6 subscriptores i 3 subscriptors del FET a l’escenari de la festa dels 10 anys del FET. D’esquerra a dreta: Amparo Pérez, Paco Zapater, Coloma Bartra, Àngel Conesa, Roser Burillo, Margarita Bernat, Berta Ramos, Meritxell Guillemat i David Folch.

En poc més de dos minuts, el vídeo fa una panoràmica de l’acte de celebració dels 10 anys del FET a TARRAGONA al Tinglado 1 del Port: des dels preparatius fins al refrigeri final. Amb la música del grup La Virolla, la presència a l’escenari de subscriptors, col·laboradors i periodistes, i el lliurament de les Distincions 2023.

Es tracta d’una peça audiovisual per guardar a la memòria col·lectiva de la comunitat del FET. Un vídeo per recordar la data del 13 de setembre de 2023: el dia en què un mitjà petit i ambiciós alhora va aconseguir el “miracle” -paraula del seu director- de bufar les espelmes d’una dècada.

Confio que us agradi el vídeo:

Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here