25.8 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 13, 2024

[VÍDEO] Així fem el ‘FET’

Un dels passos imprescindibles en l’elaboració dels continguts del FET és parlar amb els protagonistes. A la imatge, Laia Poblado entrevista David Folch. Foto: David Oliete Casanova.

Aprofitem el desè aniversari del FET a TARRAGONA per mostrar en un vídeo de dos minuts com elaborem la revista bimestral: les entrevistes dels periodistes als protagonistes en espais públics, les sessions de fotografies i vídeos, el disseny de les pàgines, les correccions i la revisió final, la impremta i la distribució dels exemplars.

Actualment, l’equip del FET el formen els periodistes i fotògrafs (per ordre alfabètic) Marc Colilla, Esteve Giralt, Ricard Lahoz, Jan Magarolas, Clara Marquiegui, David Oliete, Albert Ollés, Laia Poblado i Biel Roquet Jalmar. La correctora és Núria Grau i la maquetació va a càrrec de Francesc Farré. La impressió de la revista la fem a Gràfiques Gibert.

La peça audiovisual la vam estrenar a la festa dels 10 anys del FET al Tinglado 1 del Port i ara la mostrem al públic general.

Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here