16.2 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Així tancarem la celebració dels 10 anys del FET

El fotògraf David Oliete fa diverses indicacions als joves protagonistes del proper reportatge del FET. Foto: Ricard Lahoz.

Una trobada matinal de cap de setmana al parc de l’Amfiteatre. Així comença la preparació del reportatge especial que tancarà la celebració dels 10 anys del FET a TARRAGONA al número 62 de la revista el proper mes de novembre.

fotos i entrevistes a infants de 10 anys

Amb un sol i unes temperatures més pròpies de l’estiu, cinc nenes i un nen de 10 anys -filles i nét de subscriptors del FET- han seguit obedientment les instruccions de David Oliete durant la sessió fotogràfica: la càmera ha disparat fotos individuals, fotos en grup de tots sis i fotos de cada família.

què volen estudiar? com veuen tarragona?

La Carla, la Maria, l’Anna, la Berta, la Júlia i el Martí no han tingut vergonya a l’hora de contestar les preguntes de tres periodistes del FET: Clara Marquiegui, Jan Magarolas i Ricard Lahoz. A les respectives converses s’hi han afegit mares i pares, oferint altres punts de vista sobre la manera de ser i les aspiracions dels seus fills i filles.

Al parc de l’Amfiteatre, les cinc nenes i el nen han participat en una sessió fotogràfica. Foto: Ricard Lahoz.

Al reportatge participaran un altre nen, el Jan, i una altra nena de 10 anys, la Laia. En total, vuit infants que van respondre a la crida de la revista als subscriptors per compartir el nostre desè aniversari amb criatures que van néixer el 2013, igual que el FET. Una manera simbòlica i divertida de tancar la celebració.

el reportatge es publicarà A L’ÚLTIMA REVISTA DE L’ANY

A les entrevistes, les nenes i el nen expliquen les seves aficions i què volen estudiar quan siguin grans. També parlen dels seus jocs preferits, de les coses que fan en família i de com veuen la seva ciutat, Tarragona. El resultat de tot plegat, el podreu llegir a inicis de novembre, al número 62 de la revista, l’últim d’aquest 2023.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here