19.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 22, 2024

El FET 62 publicarà continguts proposats per subscriptores

Campaments de població saharauí, visitats per cooperants de Tarragona. Foto: Albert Rué.

El FET tancarà la seva primera etapa de 10 anys amb una revista -la número 62- que publicarà dos reportatges promoguts per dues subscriptores. Fidels a la nostra vocació de mantenir un contacte directe i habitual amb els lectors, hem valorat molt positivament les propostes rebudes i ens disposem a publicar-les a la revista que sortirà al carrer a mitjans novembre.

dos reportatges sobre la presència de tarragona al món

Curiosament, els dos continguts fan referència a la presència de Tarragona al món. Un dels reportatges ens apropa a dos tarragonins i una tarragonina que han desenvolupat una trajectòria professional brillant i que ara viuen a Estats Units, Gran Bretanya i Kuwait. El segon reportatge ens descobreix la Tarragona amb vocació solidària que ajuda als països del Tercer Món, a Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica.

la implicació dels lectors, clau en la feina dels periodistes

Les dues subscriptores ens van fer arribar a l’estiu aquestes propostes temàtiques i la Laia Poblado i l’Esteve Giralt s’han encarregat de desenvolupar-les, parlar amb les i els protagonistes i escriure’n uns articles que podreu llegir a la revista 62. És un valor afegit que aporta la comunitat del FET, formada per persones d’àmbits molt diferents però amb valors compartits com l’excel·lència, el rigor, la solidaritat, l’esforç, la generositat, la implicació i l’honestedat.

la revista sortirà al carrer el 14 de novembre

Al reportatge de cooperació internacional, els escenaris són Guatemala, Equador, l’Índia, Sierra Leona i el Sàhara. Precisament, la foto que acompanya aquest article d’avançament de la revista 62 està ubicada als campaments de la població saharuí quan van ser visitats per cooperants tarragonins. L’autor de la primera imatge de l’article és Albert Rué, un altre subscriptor del FET.

Intervenció de la delegació tarragonina de la Fundació San Vicente Ferrer a l’Índia.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here