19.8 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 24, 2024

‘El futur és vostre’, molt més que un titular al FET 62

Portada del número 62 de la revista FET a TARRAGONA. Autor: David Oliete Casanova.

Un grup d’infants nascuts el 2013, com el FET. I un titular ben explícit adreçat a aquestes filles i fills de subscriptors: ‘El futur és vostre’. Tota una declaració d’intencions a la portada del número 62 de la revista, la que tanca més de 10 anys de trajectòria de periodisme honest i rigorós i al servei de la cultura i la societat tarragonina.

la revista surt al carrer aquest dimarts 14 de novembre

Aquest dimarts 14 de novembre sortirà d’impremta una publicació especial, de comiat. I ho farà amb uns continguts especialment ideats per aquest número des de fa temps. Per exemple, la decisió de culminar la celebració del desè aniversari fent una trobada amb nens i nenes de la nostra edat per compartir emocions, inquietuds i desitjos.

El resultat n’és un ampli reportatge elaborat a quatre mans, amb les fotos de David Oliete i els textos de Clara Marquiegui, Jan Magarolas i jo mateix. I tot plegat, amb la complicitat de les famílies, dels subscriptors del FET que van acceptar la nostra invitació. Són vuit mirades plenes d’il·lusió i esperança en un món més just, equilibrat i sensible amb el medi ambient.

es tanca una etapa de 10 anys amb infants de la mateixa edat

Celebrem 10 anys tots plegats. Nosaltres tanquem una època mentre als infants se’ls obre una vida plena d’oportunitats. Què volen estudiar? Quines són les seves aficions? Com els agradaria veure la Tarragona del futur? Al reportatge trobareu les respostes de la Berta, la Maria, l’Anna, el Magí, la Júlia, la Carla, el Jan i la Laia.

Les trobades amb aquests infants i les seves famílies és un dels millors regals que ens emportem en aquest final d’etapa del FET. Així que us convidem a gaudir d’aquests articles i de tota la resta de continguts que, com des del primer dia, hem elaborat amb molta cura.

Llibreries i subscriptors

La revista 62 arribarà aquest dimarts 14 a la tarda a Llibreria Adserà, Llibreria La Capona i Llibreria Soterrani. I el mateix dimarts en començarà la distribució entre els subscriptors i subscriptores del FET. Gràcies pel suport i la fidelitat fins a l’últim dia.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here