20 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Les fotos ‘centrals’ del FET

Autor: David Oliete Casanova.

Zora, originari de Montenegro, dorm en un banc a plena llum del dia en un racó de la Part Alta de Tarragona. Es calcula que unes 78 persones es troben en situació de sensellarisme a la ciutat actualment, la majoria homes. Cada 24 de novembre es commemora el Dia Mundial de les persones sense llar.

Aquesta imatge tanca el cicle de la secció ‘Fet de Foto’ que des del primer dia ha ocupat  les pàgines centrals de la revista. Al llarg de 62 números, hem volgut recollir aspectes molt diversos de Tarragona més enllà de l’actualitat. I aquí recordem cinc de les imatges publicades en 10 anys que plasmen moments i escenaris de la ciutat.

Vista de Tarragona des del campanar de la Catedral la vigília de Nadal de l’any 2013.
El passeig de l’escullera del Port ha viscut una transformació radical l’última dècada i ara és un espai per a l’activitat esportiva, sense cotxes.
Les obres del Mercat Central van comportar la instal·lació d’una gran carpa a la plaça Corsini com ens recorda aquesta foto de desembre de 2016.
La pandèmia va impactar d’una manera contundent a les nostres vides. Curs 2020-2021 a les aules del col·legi Sant Pau.
La font buida d’aigua a la plaça dels Infants és un dels símbols del moment crític de sequera que patim. Imatge captada el juny d’aquest 2023.
David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here