14.3 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

Vols completar la col·lecció del FET?

Portades dels números 31-60 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Les fotos són de David Oliete Casanova.

Un cop publicada la revista 62, l’última d’aquesta etapa de 10 anys, oferim als subscriptors i subscriptores del FET la possibilitat d’aconseguir de franc algun número anterior dels publicats. En alguns casos, els exemplars s’han exhaurit, però en d’altres encara en tenim a disposició dels nostres amics lectors.

Si hi estàs interessat, envia un correu electrònic a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

indicant la revista o revistes que vols recuperar. I si en tenim disponibilitat, les regalem com un últim gest d’agraïment als subscriptors pel suport rebut durant aquests anys. El lliurament tindrà lloc a finals de novembre.

Portades dels números 1-30 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Les fotos són de David Oliete Casanova.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here