9.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

L’últim editorial de la revista

 

 

 

Dos reportatges proposats per subscriptores, i una portada i divuit pàgines amb filles i fills de subscriptors com a protagonistes. No podíem acabar millor! La comunitat del FET deixa la seva empremta en aquesta revista tan especial -la que marca el punt final d’una etapa de més de deu anys- aportant idees valuoses, continguts interessants i veus plurals.

Gràcies a dues lectores descobrim la trajectòria professional d’èxit d’una tarragonina i dos tarragonins de l’any 1978 que van coincidir a les aules del Pax i el Pons d’Icart i ara viuen a Gran Bretanya, Estats Units i Kuwait. Gràcies a la implicació d’una altra subscriptora, coneixem la vocació solidària de diverses persones i entitats de la ciutat en la cooperació internacional que arriba a l’Àfrica, l’Àsia i l’Amèrica Llatina.

“hem fet el periodisme que volíem i ens ho hem passat molt bé”

La comunitat del FET també s’expressa a través de vuit infants que, com nosaltres, celebren el desè aniversari aquest 2023. Hem compartit junts deu anys de vida i, simbòlicament, a través d’aquesta última revista els convidem ara a seguir el seu camí amb determinació i esperança. “El futur és vostre”, diem a la portada, perquè estem convençuts que aquestes nenes i nens lluitaran per una societat més justa, lliure, sostenible i equilibrada i per una Tarragona més neta, amable i curosa amb el medi ambient.

Les trobades amb aquests infants i les seves famílies és un dels regals més bonics que ens emportem en aquest final d’etapa. Tanquem una dècada de trajectòria amb la satisfacció d’haver creat i consolidat una comunitat d’amigues i amics que s’identiquen amb el que representa el FET -qualitat, rigor, honestedat, reflexió, autoestima i una mirada singular a la ciutat- i amb l’orgull de deixar la marca en un lloc digne i de prestigi.

“hem après a estimar més i millor la ciutat i hi hem aportat un producte singular”

Hem fet el tipus de periodisme que volíem, sense urgències, explicant històries de caire social i valor cultural; hem descobert realitats poc conegudes; hem posat en valor el talent tarragoní que corre pel món; hem organitzat 120 activitats amb públic; hem après a conèixer i estimar més i millor la ciutat; i hem aportat a Tarragona un producte únic amb valor afegit.

En definitiva, hem fet el que volíem i hem estat feliços! Entenem que la decisió de tancar aquesta etapa causa una gran sorpresa entre molts dels nostres subscriptors i subscriptores. Ho assumim i no cal dir que lamentem prendre la decisió, però deu anys és un període llarg en la vida d’una persona i d’un projecte professional. I els dos periodistes que hem comandat aquesta aventura –Albert Ollés i Ricard Lahoz– creiem que és el moment de girar pàgina.

“és un comiat amb un somriure i un agraïment sincer a subscriptors i anunciants”

Aquest és un comiat dolç, amb un somriure sincer a la cara i al cor. Ens ho hem passat molt bé, malgrat les dificultats. Així que acabem amb un agraïment immens als anunciants i especialment als subscriptors per la confiança i fidelitat durant tots aquests anys. Us estimem!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here