17.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 27, 2024

L’últim sorteig del FET

Concert de Santa Cecília 2022 de la BUMT. Foto: Quim Gavaldà.

Al llarg dels més de 10 anys de trajectòria hem convidat els subscriptors i les subscriptores del FET a molts espectacles d’arts escèniques a Tarragona. Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i a moltes entitats de la ciutat, els lectors de la revista han pogut gaudir de moltes propostes de gran interès i qualitat.

I ara que arribem al final del trajecte, volem organitzar l’últim sorteig del FET amb una entitat que enguany celebra 30 anys i que ha estat protagonista de diversos articles, en paper i en digital: la Banda Unió Musical de Tarragona.

us convidem al concert de la bumt que tanca el 30è aniversari

El pròxim diumenge 3 de desembre a les 18h al Teatre Tarragona, la BUMT farà l’anual concert en honor a Santa Cecília, la patrona dels músics. Aquesta és una data assenyalada pels membres de la Banda, ja que és l’únic concert a l’any on podem veure les quatre seccions de l’entitat.
Serà un concert més que especial perquè significarà el tancament de la celebració dels 30 anys de la Banda Simfònica, els 20 anys de la Banda Infantil i els 15 anys de la BigBand BUMT.
I gràcies a la col·laboració de l’entitat, disposem de dues entrades dobles per sortejar entre els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades heu d’enviar un correu a
subscripcions@fetatarragona.cat
abans de les 19h d’aquest dimecres 29. L’endemà farem públic els noms de les dues persones afortunades amb l’últim sorteig d’entrades del FET.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here