23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

No hi haurà segona etapa del FET

El FET ha publicat 62 números, per a molts lectors autèntiques peces de col·leccionista. Foto: Marc Colilla Hurtado.

Pels missatges i articles publicats els últims dies, ja es podia interpretar. Però per deixar-ho ben clar, avui anunciem que el FET a TARRAGONA no viurà una segona etapa a partir de gener de 2024. Les converses mantingudes al llarg dels últims mesos amb persones que podien estar interessades en agafar-ne el relleu no han fructificat.

El recorregut de més d’onze anys del FET -la versió digital va néixer a finals d’octubre de 2012- finalitzarà en les properes setmanes. S’haurà revelat com una iniciativa comunicativa interessant i singular gràcies a l’empenta d’un grapat de periodistes i el suport entusiasta de centenars de subscriptors, però limitada per la falta de múscul econòmic.

“les converses per a un possible relleu no han fructificat”

Les dificultats per tirar endavant un mitjà de comunicació de proximitat són enormes i no hem trobat un teixit social i econòmic de Tarragona prou fort per aconseguir un coixí que permeti obrir una segona etapa del FET amb joves professionals al capdavant i una mínima estructura estable.

Així, confirmem que la revista 62 és l’última que surt al carrer (encara la podeu trobar a les llibreries Adserà, La Capona i Soterrani) i que els continguts digitals ja no es renovaran després de Nadal.

els continguts digitals ja no es renovaran després de nadal

Les dues persones que hem liderat el projecte -Albert Ollés i Ricard Lahoz- ho deixem per diverses raons personals i professionals, però amb la satisfacció de veure el resultat d’una feina de rigor i qualitat i la creació d’una comunitat d’amigues i amics, que han estat molt més que lectors. L’esforç, el sacrifici i la perseverança de molts anys han valgut la pena.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here