25.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

Parlen els subscriptors del FET

Una de les desenes d’activitats culturals i de difusió del patrimoni organitzades pel FET a TARRAGONA. Aquesta, guiada per Joaquín Ruiz de Arbulo al pont del Diable. Foto: Ricard Lahoz.

Des que vam anunciar el passat 17 d’octubre que tancàvem una etapa de més de 10 anys del FET a TARRAGONA, hem rebut molts missatges escrits i verbals de suport per la tasca periodística i cultural desenvolupada.

Ara que ja hem confirmat que, dissortadament, no hi haurà relleu i que, per tant, no podrem obrir una segona etapa del FET, volem expressar el nostre agraïment als subscriptors reproduint alguns dels missatges escrits rebuts.

Mantenint l’anonimat de les persones que els signen, per garantir el seu dret a la intimitat, publiquem a continuació una desena dels molts textos que ens heu fet arribar i que valorem moltíssim. Alguns més llargs, altres més sintètics… Però tots escrits des del cor:

Missatges dels lectors

 • El FET ha estat una publicació d’una gran qualitat que ha donat valor a iniciatives i persones de la ciutat, que alhora s’ha mostrat crítica i defensora dels valors democràtics i culturals del nostre petit racó de món i dels altres. Ha enorgullit la ciutat del potencial i la riquesa que té i, sense cap dubte, ha dinamitzat la cultura i l’amor pels seus vestigis com ningú altre ho havia fet abans, ni les institucions que haurien de sentir-se seu aquest propòsit. Entenc la vostra decisió perfectament, però em sap greu per l’amor, el bon fer professional i la dedicació que hi heu posat. I em dol més, sobretot, perquè no hi ha encara relleu. Escric l’encara per no tancar la porta a l’esperança que, diuen, no hem de perdre mai. Només em queda donar-vos, en majúscules, MOLTÍSSIMES GRÀCIES per aquests anys de bon periodisme i de dinamització de la nostra ciutat.
 • Quin greu! Probablement he estat la subscriptora amb menys permanència. No obstant us felicito per la feina feta aquests darrers 10 anys. Sort i encerts a tot l’equip pel futur i, especialment pel Ricard Lahoz que ha demostrat ser un gran profesional. Li adreço la meva admiració pel seu rigor i estil.
 • Ha estat un plaer formar part d’aquest projecte amb tots i totes vosaltres durant aquest anys. Moltes gràcies i molt bona sort en el futur.
 • La meva felicitació per aquesta revista. He gaudit de cada reportatge, de cada entrevista, de cada article. Fets amb rigor, amb gust i amb molt d’art. Moltes gràcies per aquests 10 anys i molta sort.
 • El Fet ha sido una de las cosas que han tenido y tienen calidad, no sólo periodística, sino cultural y social, en nuestra ciudad. Sois un gran equipo porque individualmente sois personas extraordinarias y grandes profesionales. Y a los suscriptores nos habéis hecho sentir parte de la comunidad del Fet. Os voy a echar mucho a faltar. Confío encontrarnos en otros lugares… Un abrazo inmenso para todo el Equipo y mi reconocimiento!
 • Tot te un inici i un final, i 10 anys és molt de temps de responsabilitat i sacrifici. Gràcies pel vostre esforç i el de tots els col·laboradors. Heu fet una bona feina i us trobarem a faltar.
 • Em sap molt de greu, però entenc i respecto les vostres decisions que segur que estan pensades i valorades;  agraeixo el vostre esforç i treball durant aquests 10 anys.Trobarem a faltar el “FET”, ara bé les persones continuem sent les mateixes, per tant Ricard i Albert, ens continuarem veient per Tarragona i qualsevol cosa quedo a la vostra disposició.
 • Sento tristesa de veure que una revista de tanta qualitat, per la manca de suport econòmic, ha de desaparèixer. Tant que es podria fer per ajudar d’una manera decidida treballs tan preciosos com han estat els del FET! Em dol amb l’ànima, de cor us ho dic! Ens veurem i, malgrat tot, seguirem fent ciutat i fent país!
 • Per a mi que soc de fora de la ciutat de Tarragona, el FET ha estat un referent en molts aspectes de la societat tarragonina que he anat descobrint en cada número i correu. No cal dir que si no hi ha continuïtat la tasca de posar en valor la societat i les activitats que se’n deriven, quedarà molt coixa ja que (malauradament) altres mitjans no hi arriben amb la profunditat i implicació que crec ha tingut el FET. Espero que la nova etapa vostra pugui ser profitosa per Tarragona com ha estat amb el FET i que em sap greu que no hagi durat mínim uns altres 10 anys.
 • No tinc paraules per descriure la meva tristor, us trobarem molt a faltar. Gràcies per la vostra feina. Una abraçada molt forta, sempre us recordaré.
 • Em sap molt de greu que hagi de finalizar perquè no hi hagi relleu de professionals que puguin continuar ni suport econòmic suficient. Però cal  recordar que heu fet molt bona feina per la qual cosa us felicito, n’heu d’estar molt satisfets. Una abraçada gran a tot l’ equip que ho heu fet possible.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here