Carregant ...

El negoci d’aparcar a l’estació de l’AVE

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un nou negoci ‘low cost’ per evitar pagar el pàrquing de l’estació de l’AVE

La ubicació de l’estació de l’AVE al Camp de Tarragona, entre els municipis de La Secuita i Perafort, ha estat criticada des del primer dia, per estar lluny del centre de la ciutat però, sobretot, perquè aparcar-hi el cotxe és molt car. Deixar-hi el vehicle un dia té un preu d’uns 32 euros, un cost que no tothom es pot permetre. Davant d’aquest abús, el més recorrent i alhora perillós és deixar el cotxe a la carretera que hi ha abans d’arribar a l’estació.

A banda i banda de la via és molt habitual veureu-hi cotxes. Però els conductors no es queden gens tranquils. No és massa segur, s’han registrat robatoris de vehicles i a més no hi ha cap tipus de vigilància. Davant d’això, i aprofitant que el pàrquing de l’estació és excessivament car, han sorgit negocis que ofereixen pàrquing low cost.

I és que amb la situació de crisi econòmica, són molts els que s’ho inventen tot per guanyar-se la vida. Des de fa uns mesos, una empresa ofereix pàrquing per als cotxes que van a l’AVE a un preu molt econòmic: sis euros cada dia, i a partir del quart dia quatre euros. És a dir, deixar-hi el cotxe sis dies té un preu de 32 euros, el mateix que deixar-lo només un dia al pàrquing de l’estació. Els números es fan ràpid!

El pàrquing ‘low cost’ està situat a la carretera de Tarragona a Valls, just a la rotonda que hi ha abans de la sortida en direcció a l’estació. La nau que utilitzen és on fins ara hi havia l’empresa de mobles Don Tresillo. Està a uns cinc minuts en cotxe de l’AVE.

Però això no és tot! Fins i tot t’ofereixen servei de transport fins a l’estació (tenen dues furgonetes de 7 i 9 places cada una) i la recollida a la tornada. A més, si el conductor ho desitja, pot recollir el cotxe net, ja que tenen servei de rentat. Sota el nom ‘Aparca i tren’, l’empresa té 70 places d’aparcament i servei de vigilància les 24 hores del dia. Ah, i també et porten fins a l’aeroport de Reus.

Ara per ara, encara són molts els que deixen al cotxe a la carretera, ja sigui perquè no creuen que passi res o perquè no confien en deixar-lo en mans d’altra gent. En tot cas, és una alternativa econòmica per deixar el cotxe sota cobert. El temps dirà si funciona i la gent hi fa confiança.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *