14.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

El #14N a Tarragona, en imatges

Surto al carrer amb la càmera de fotos a la mà. Em disposo a viure l’ambient de vaga a Tarragona, un ambient que copso només sortir de casa. Sembla diumenge. Pocs cotxes, poc moviment de gent i un silenci poc normal un dimecres a les 10 del matí. La tranqui·litat sembla evident. Direcció a la Rambla Nova, trobo la majoria dels comerços oberts, fins i tot el Mercat Central, que només tancarà uns minuts al punt del migdia de manera simbòlica. Bars i cafeteries també han obert, però amb la persiana mig abaixada, preparats per tancar al pas dels piquets.

La Imperial Tarraco deserta de cotxes. Els piquets informatius no deixen passar ningú, cap vehicle. I una imatge insòlita: la seu central de Catalunya Caixa amb les persianes baixades. A l’estació d’autobusos, cap vehicle. A primera hora s’han registrat alguns incidents. Un cotxe ha atropellat un home i li ha trencat la clavícula, membre d’un piquet de la UGT. Els mitjans informen que els busos de l’EMT no han pogut fer els serveis mínims, i que a la indústria química i al Port l’aturada sembla que ha estat generalitzada, segons les primeres estimacions dels sindicats.

Aquestes són algunes de les imatges que he captat aquest matí pel centre de Tarragona.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here