17.5 C
Província de Tarragona
Dijous, maig 30, 2024

Poemes de regal

Marta Aubà signant llibres als seus fidels lectors

La Marta et regala un poema. Només cal que li regalis una paraula i ella t’obsequiarà amb una creació poètica. És un preciós intercanvi de sentiments que autora i lectors mantenen des de fa gairebé tres anys.

Marta Aubà, reusenca amb arrels familiars a la Terra Alta, presentava aquesta setmana el llibre “Dime una palabra y te regalo un poema” a la sala cultural d’El Corte Inglés a Tarragona. Li vaig fer d’amfitrió a l’acte i vaig descobrir una dona plena d’energia que ha recuperat la seva passió per escriure.

Escriu cada dia, cada nit, en qualsevol moment de la seva vida quotidiana. Va decidir obrir un bloc titulat “Trossets del que penso” per penjar els seus poemes en català. Després vindria el contacte amb Facebook i la invitació als seus seguidors: digue’m una paraula i et regalaré un poema.

I li van regalar centenars de paraules, tantes que li van començar a arribar de molt lluny. I la Marta es va enfrontar al repte de compondre poemes en castellà. Ara, haver guanyat un concurs de l’editoral Seleer li permet publicar el seu primer llibre. Un grapat de 50 creacions poètiques sense índex, perquè el lector es deixi anar per l’impuls, i no pel mètode.

Marta Aubà ja prepara l’edició del “Trossets del que penso” amb un recull de les seves més de 600 poesies en català. Mentrestant, la podeu trobar molt activa a les xarxes socials regalant sentiments, paraules, poemes i imatges. Un obsequi del que gaudeixen els seus fidels lectors.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here