Advertisement
11.1 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 8, 2023

Els graduats socials i els reptes de la crisi

La presidenta del Col·legi de Graduats Socials, Anna M. Asama, s'adreça als assistents
La presidenta del Col·legi de Graduats Socials, Anna M. Asama, s’adreça als assistents (foto Javi Martínez)

El Nadal comença a Tarragona l’últim divendres de novembre. S’encenen els llums i els guarniments, obren les paradetes amb avets i pessebres, s’entreguen les medalles a la fidelitat de la Setmana Santa i, per tancar la jornada, se celebra el sopar del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona.

Ja fa una vintena d’anys que s’organitza aquest acte per guardonar els membres més destacats i de més trajectòria a la professió. Aquest any, els graduats socials estrenen presidenta, Anna Maria Asamà. Substitueix en el càrrec Francesc Blasco, que va rebre dues distincions per la seva dedicació al capdavant del col·lectiu durant 16 anys.

Asamà i Blasco van ser els principals protagonistes d’un sopar al tinglado 1 del Moll de Costa, amb prop de 300 convidats, i amb un menú excel·lent servit pel Restaurant El Terrat. Un exèrcit de 25 cambrers dirigits per la sempre eficient Laura Recasens van tenir cura d’un càtering d’altíssim nivell, primer servit a la carpa exterior, i després a taula.

A la atapeïda taula presidencial, l’alcalde Ballesteros, el delegat del govern Quim Nin, el president del consell comarcal, Fede Adan, el director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, altres càrrecs polítics, i la magistrada de la Sala Social del Tribunal Suprem, la tarragonina Rosa Maria Virolès, una de les cares habituals del sopar anual.

A les altres taules també hi havia cares conegudes com el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló o el secretari general de CC.OO. a Tarragona, Jaume Pros, entre molts d’altres. Tot plegat sota l’atenta mirada de la gerent del Col·legi, Amparo Pérez.

Després de lliurar una vintena de distincions als col·legiats amb més trajectòria, la presidenta Anna Maria Asamà va fer referència al lema del sopar: “Reptes del present, confiança en el futur”. Els graduats socials, que treballen en l’àmbit de les relacions laborals, viuen de molt a prop la crisi i saben que empreses i treballadors estan passant per moments de moltes dificultats.

Malgrat tot, la presidenta va llençar un missatge d’optimisme de cara al futur, reforçat després per les paraules de l’alcalde i el delegat del govern. Per cert, la Generalitat ha concedit al Col·legi la placa Francesc Macià, que guardona empreses, treballadors o entitats pels seus mèrits laborals.

Així es tancava el primer sopar multitudinari de la campanya de Nadal a Tarragona. Per davant queden tres setmanes per dinars i sopars d’empresa i col·lectius diversos. Serà un bon termòmetre per analitzar la profunditat (o no) de la crisi. Aquest, però, és un altre tema del que ja parlarem al FET A TARRAGONA.

This slideshow requires JavaScript.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...
  1. Gracias por el estupendo artículo sobre el Sopar Col.legial de los Graduados Sociales de Tarragona i Comarcas. Felicidades por el estupendo trabajo presentando dicho Sopar. Como siempre impecable profesional. Un abrazo Ricard.
    Amparo Pérez Grau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here