16.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 21, 2024

Un premi de gran prestigi per a Àngel Òdena

Àngel Òdena va actuar amb quatre peces musicals a la inauguració del Teatre Tarragona, el passat 11 de desembre
Àngel Òdena va actuar amb quatre peces musicals a la inauguració del Teatre Tarragona, el passat 11 de desembre

Àngel Òdena tanca el 2012 amb un premi de gran ressò nacional i internacional. El baríton tarragoní ha obtingut un dels premis lírics Teatro Campoamor, d’Oviedo. Es tracta del guardó al millor cantant de sarsuela i òpera espanyola per la seva interpretació de “Juanillo” a “El Gato Montés” de Manuel Penella.

Àngel Òdena suma un altre reconeixement de prestigi a la seva carrera. Els premis Teatro Campoamor s’han donat a conèixer aquest cap de setmana i es lliuraran el pròxim mes d’abril en una gala-concert. Cada guardonat rebrà una estatueta en bronze de “La Gitana de París”, de Sebastian Miranda i un premi de 10.000 euros.

El gener, a Nova York

El cantant tarragoní tornarà a interpretar “El Gato Montés” el pròxim mes de març al Teatro La Maestranza de Sevilla i al propi Teatro Campoamor d’Oviedo. Tot just, però, després de les vacances de Nadal, a Òdena l’esperen a Nova York. Durant dues setmanes de gener, cantarà “Il Trovatore” al Metropolitan Opera House.  També te previst actuar al Liceu de Barcelona amb ” Madama Butterfly” i al Teatro La Zarzuela de Madrid amb “Marina”.

Àngel Òdena és, sense dubte, un dels tarragonins de més projecció internacional en l’àmbit de la cultura. El baríton va ser el gran protagonista el passat 11 de desembre de l’espectacle inaugural del Teatre Tarragona, on va recordar emocionat el seu avi, que havia treballat en el “primer” Tarragona.

Les característiques del nou equipament de la Rambla Nova fan possible la representació d’òperes. I seria de justícia que la ciutat reconegués ben aviat el gran talent del seu fill Àngel Òdena programant una actuació operística seva al nou escenari.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here