25.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 19, 2024

Tarragona des del campanar de la Catedral

nadal

No fan falta massa paraules, amb les imatges n’hi ha prou. Les vistes de la ciutat de Tarragona des del campanar de la Catedral són, simplement, espectaculars, i ara està a l’abast de tothom. Des de fa uns dies, els visitants a la catedral poden escollir una nova modalitat de visita que consisteix a pujar 150 esglaons fins al capdamunt del campanar, el punt més alt de la ciutat.

Des d’allà hi ha unes vistes de 360 graus de Tarragona, des del mar fins a la muntanya. Organitzada per la Catedral i l’empresa Argos Tarragona, aquesta visita pretén descobrir el que fins ara era inèdit i apte per a molt poques persones: les vistes que amaga el campanar de la catedral. El recorregut, d’una hora i mitja de durada, comença al mur imperial d’època romana que envoltava l’antic Temple d’August. I és que visitar la catedral tarragonina és fer un recorregut per milers d’anys d’història que resumeixen el passat de la ciutat.

Després, comença la visita. Equipats amb una càmera fotogràfica i un guia d’excepció, el Fet a Tarragona es va endinsar en aquesta nova visita que els tarragonins no es poden perdre. Paco Tovar, gerent d’Argos Tarragona i campaner de la Catedral, explica amb passió la nova visita. Transmet il·lusió, vocació i, sobretot, estima per allò que explica. Si més no, que un campaner t’acompanyi a visitar el campanar ja és tot un luxe.

Al llarg del recorregut, vas descobrint diversos racons de la Catedral com ara la Sala dels Monjos, unes vistes del temple des del seu interior, la sala de les campanes i els terrats de la catedral. I a mesura que el visitant va pujant va observant les vistes de la ciutat, cada vegada més amunt. Des del punt més alt, amb la campana Capona al centre, és moment d’observar amb detall tots els racons de la ciutat. En acabar la visita t’emportes coneixements de la història de la ciutat i unes imatges d’allò més espectaculars. De fet, és la primera vegada que el campanar s’obre als visitants de la catedral.

Si voleu descobrir unes imatges inèdites de Tarragona, no us podeu perdre aquesta nova visita que Argos Tarragona i la Catedral han posat en marxa. La visita es pot fer de dilluns a dissabte prèvia reserva, que es pot fer enviant un correu electrònic a reservas@argostarragona.com o bé trucant a les taquilles de la Catedral.

I per celebrar aquestes festes, què millor que un regal en forma de les espectaculars imatges que ens deixa la visita al campanar de la Catedral tarragonina. Que les gaudiu! 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here