25.4 C
Província de Tarragona
Dijous, maig 30, 2024

Avaries i desperfectes a la plaça dels Carros

Només han passat 10 dies de l’obertura del pas soterrat de la plaça dels Carros i les escales mecàniques ja no funcionen. Les persones amb problemes de mobilitat poden utilitzar els ascensors instal·lats a banda i banda de les vies del tren, però no les escales mecàniques.

El pas soterrat també presenta els primers desperfectes a les parets, amb dues plaques que han caigut, potser a causa d’alguna acció vandàlica.

L’esperat pas per a vianants de la plaça dels Carros es va inaugurar el passat 20 de desembre.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. potser l’única solució era un pas soterrat, però ja sabem que comporten aquest tipus de passos, insegurs i oberts al vandalisme…tambè per l’incivisme, ja que es converteix sense voler en un WC públic. Jo hagués fet pas elevat, més econòmic i amb manteniment també bastant econòmic…les obres haguessin sigut mes curtes..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here