16.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Tradicions i esport per celebrar el nou any

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Tarragona torna a celebrar el canvi d’any a ritme de tradicions que es resisteixen a desaparèixer i, fins i tot, agafen més embranzida en aquestes èpoques d’estretors econòmiques i incerteses vitals.

La tradició de l’Home dels Nassos repartint il·lusions i caramels a milers d’infants des del pla de la Seu i fins al recinte firal.

La tradició del bany de Sant Silvestre, que reunia més de dos-cents valents a la platja de la Comandància, i un públic nombrós i agraït al llarg del passeig marítim.

I la tradició de la cursa de Sant Silvestre, que comptava amb la participació de 1500 corredors en un recorregut de set quilòmetres a la vora del mar.

Activitats lúdiques i esportives per, malgrat tot, rebre amb un punt d’optimisme el 2013.

El FET A TARRAGONA celebra l’arribada del nou any després de dos mesos de feina. Hem publicat 90 articles d’anàlisi, reflexió i opinió al voltant de l’actualitat tarragonina. Hem viscut unes eleccions al Parlament, una vaga general, la inauguració d’un teatre, el final de la capitalitat cultural… hem publicat prop de 500 fotografies. Hem rebut més de 16.000 visites procedents de 37 països. Són xifres per estar-ne prou satisfets i per seguir endavant amb forces.

El FET A TARRAGONA us desitja un BON ANY!

La cursa de Sant Silvestre va sortir amb vint minuts de retard per l'accident d'un vehicle al Moll de Costa
La cursa de Sant Silvestre va sortir amb vint minuts de retard per l’accident d’un vehicle al Moll de Costa

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here