Carregant ...

Els últims de la Marató de Tarragona

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En l’esport, i en la vida en general, sempre parlem dels guanyadors, dels campions, dels que queden primers o segons. I gairebé mai ens fixem en els que assoleixen els seus objectius, tot i ser els últims.

Aquest diumenge, al FET A TARRAGONA, ens vam fixar en l’últim corredor de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 quan passava per la meitat de la cursa i vam publicar-ne una fotografia. L’atleta, Biel Grau, ens ha enviat aquest comentari d’agraïment.

La imatge de Biel Grau, l'últim corredor en el quilòmetre 19 de la prova, rebent les mostres de suport del públic

La imatge de Biel Grau, l’últim corredor en el quilòmetre 19 de la prova, rebent les mostres de suport del públic

Hola, sóc en Biel Grau, l’últim corredor que surt a la foto seguit de la moto del Policia Local.
M’agrada el fet que en una prova d’aquestes, el vostre diari mostri l’esforç que suposa una marató tan pel que fa al guanyador, que felicito des d’aquí com dels corredors/res que anem al final del pilot.
Jo no corro per fer marca, sinó tan sols per gaudir de la cursa, encara que en una marató sempre es pateix molt.
Per a mi gaudir, és rebre el suport del públic, voluntaris, membres de l’organització i Policies tan Local com Mossos, a tots ells m’agrada sempre agrair-los els ànims saludar-los, tal com queda reflectit en la foto.
Moltes gràcies
Biel, corredor de fons, de la associació “corredors.cat”

Esforç físic i fortalesa mental

Biel Grau va completar la Marató. Va quedar en la posició 564 amb un temps de 04:56:48. Per darrera d’ell van quedar Jaume Masip Torné, J. Andrés Ayala Arena, i l’última classificada, Regina Hortal Castaño, del Club Km 0 Ponent, que va arribar a meta amb un temps de 05:30:11.

Per fer-nos una idea de la dimensió del repte d’aquests atletes, pensem que la Regina va estar corrent des de les 9 del matí fins a dos quarts de tres de la tarda. Un esforç de superació física i mental, i una lluita contra el fort vent de diumenge que cal aplaudir i remarcar.

Les marques del Biel, la Regina i molts d’altres queden molt lluny del 02:34.38 del guanyador, Hugo Figueras, però encara més mereixen el reconeixement dels organitzadors, el públic i el FET A TARRAGONA.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 respostes a “Els últims de la Marató de Tarragona”

 1. Marc ha dit:

  Els meus respectes! Son aquestes petites coses les que fan d’aquest un gran esport. Enhorabona Biel, ets tot un guanyador i un exemple a seguir. Espero poder tornar-te a animar a la marato de l’any vinent.

 2. Regina Hortal Castaño ha dit:

  Ostres, soc la Regina i acabo de llegir aquest comentari, que m’han avisat i no ho savia…que simpatic i positiu el Ricard la Hoz…gracies, maco, m’ha fet tanta illusio…vaig acabar mes contenta…i tots el ultims ens animavem els uns als altres…a veure si s’animara algu mes a correr…pel goig de correr, no necesariament amb bon temps…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *