15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

El relleu a la Jove haurà d’esperar

Imatge de Jordi Sentís i Albert Grau quan van assolir el càrrec l'any 2011. (foto: tarragona21.cat)
Imatge de Jordi Sentís i Albert Grau quan van assolir el càrrec l’any 2011. (foto: tarragona21.cat)

Aquesta serà una setmana intensa de feina al Cós del Bou. A les portes de l’assemblea de la Jove d’aquest proper dissabte, la colla no té encara nou cap de colla. I és així literalment. La candidatura de Jordi Olivan per ser cap de colla, que explicàvem la setmana passada, sembla que no ha quallat, i això farà que Jordi Sentís repeteixi com a màxim responsable tècnic dels liles.

Sentís ha explicat al Fet a Tarragona que aquesta setmana acabaran de definir el nou projecte, amb ell com a cap de colla i Albert Grau com a president novament. Sembla doncs que serà l’única candidatura que es presentarà a l’assemblea de dissabte i l’única que se sotmetrà a votació. Aquesta era una possibilitat que ja estava damunt de la taula si finalment ningú es presentava per liderar la nova etapa.

De moment no se’n saben més detalls, però Sentís ha destacat que aquesta setmana serà intensa, ja que acabaran de definir el nou projecte. Dissabte sabrem quines són les línies bàsiques d’aquesta nova etapa i si incorpora gent nova a l’equip. En tot cas, queda clar que la colla no ha volgut que Jordi Sentís abandoni el lideratge, i confia en la seva feina com a cap de colla per continuar assolint èxits.

A la darrera assemblea, Jordi Olivan va anunciar la seva intenció de ser cap de colla, tot i que encara havia d’acabar de definir l’equip. Olivan, doncs, no hauria aconseguit els suports necessaris per liderar el projecte, i això obliga a Sentís a continuar com a cap de colla i Albert Grau com a president. En tot cas, res està clar i, com ha quedat demostrat, tot pot canviar en una setmana. Dissabte vinent sortirem de dubtes. 

Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here