18.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 8, 2024

Ser solidari per 10 euros: el concert de La Muntanyeta

Imatge promocional del concert solidari d'aquest diumenge. (foto: APPC)
Imatge promocional del concert solidari d’aquest diumenge. (foto: APPC)

Les entitats que treballen al tercer sector estan fent una gran feina per trobar finançament, i d’aquesta manera implicar a la societat en la seva causa. Cada vegada és més important el suport de la gent per tirar endavant, en un moment en que les ajudes públiques es redueixen cada dia més. Comptar amb el suport dels ciutadans i entitats és vital per la seva subsistència.

Molt conscient d’aquesta situació, l’Associació de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta ja fa anys que realitza activitats de caràcter solidari, una bona manera d’implicar la societat i artistes de reconegut prestigi. Aquest diumenge arriba el concert solidari de la soprano Begoña Alberdi, que pujarà a l’escenari de la Sala August del Palau de Congressos de Tarragona acompanyada de la Banda Professional i l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Música i del Cor de la Universitat Rovira i Virgili.

La carrera de Begoña Alberdi és brillant, i s’ha convertit en una de les sopranos més destacades tant en el món de l’òpera com en el teatre més rupturista i innovador. Ha compartit escenari amb reconeguts noms com Montserrat Caballé, Plácido Domingo o Josep Carreras i ha portat el seu talent a escenaris d’Alemanya, França i Corea. El seu repertori concertístic inclou obres de tanta envergadura com la Missa de rèquiem de Verdi, la Missa de la Coronació o els vespres solemnes de confessor, totes dues de Mozart.

Participar com a espectador en un concert com aquesta és una bona manera de col·laborar i alhora és un regal. Per només deu euros, podrem gaudir del genial repertori de la soprano barcelonina i a més contribuirem a millorar la situació econòmica de La Muntanyeta. I és que actes com aquest són fonamentals per mantenir la qualitat dels serveis que ofereix l’entitat.

La Muntanyeta fa més de 35 anys que treballa pels drets de les persones amb paràlisi cerebral. L’entitat gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. L’objectiu del centre és oferir-los tots els serves necessaris per l’educació, atenció a la salut i inserció social i laboral. A més, La Muntanyeta està treballant en un ambiciós projectes per convertir-se en un referent del sector.

El concert començarà a les sis de la tarda i serà presentat per la periodista Raquel Sans. Les invitacions es poden adquirir a la seu de l’entitat, a la Muntanya de Sant Pere, o bé a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació al carrer Cavaller. També es poden adquirir a través del web de La Muntanyeta. A més, per aquells que no hi puguin assistir també hi ha disponible una fila zero per poder fer el donatiu. Us ho perdreu?

La soprano Begoña Alberdi serà la protagonista del concert solidari d'aquest diumenge
La soprano Begoña Alberdi serà la protagonista del concert solidari d’aquest diumenge
Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here