28.1 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

Arriba la primavera grana

El soci del Nàstic, Gabriel Sabaté, aquest diumenge al camp de l'At. Balears, on ha vist la tercera victòria consecutiva de l'equip grana (foto: Jordi Blanch)
El soci del Nàstic, Gabriel Sabaté, aquest diumenge al camp de l’At. Balears, on ha vist la tercera victòria consecutiva de l’equip grana (foto: Jordi Blanch)

Tres victòries consecutives i la suma de nou punts en vuit dies. L’afició del Nàstic mostra la cara més feliç de la temporada. El 0-1 d’aquest diumenge al camp de l’At. Balears i el que representa el triomf omple d’optimisme les xarxes socials.

Al Facebook del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio veiem la imatge del soci Gabriel Sabaté al camp balear, i llegim de desenes de comentaris que fan una crida a tothom per anar al Nou Estadi al partit contra el Llevant B, que alguns ja qualifiquen de “decisiu” per somiar amb l’ascens.

Una xarxa que bull

Petició a la directiva, promoció per als socis la setmana que ve! Es el partit mes important de la temporada! Tots al camp! , diu Estiven Monforte. Guanyar la setmana que ve al llevant b ens podria donar molta confiança per poder fer la promoció,  assegura Oriol Gómez.

El Nàstic escalfant al camp de l'At. Balears, abans del partit (foto: Jordi Blanch)
El Nàstic escalfant al camp de l’At. Balears, abans del partit (foto: Jordi Blanch)

Alguns ja planifiquen la pròxima temporada, com Sergio CerdánPersonalment demano la renovació de Salamero arribem o no al playoff, ell ha canviat la cara a l’equip amb els 4 reforços d’hivern!!  I d’altres, com Juli Esporrín, creuen en la casualitat amb situacions familiars positives: Definitivament ha hagut de nèixer el meu fill per poder veure tres victòries seguides….el meu fill “m’ha dit” que ja no ens atura ningú!!

 

Al Twitter torna amb força l’etiqueta #tornarem. El cap de premsa del Nàstic, Xavi Ribera, incorpora el #partitapartit amb aquest comentari: A l’aeroport de Palma els avions tenen clar on volem anar…no deixarem de lluitar ni de somiar!

 Una piulada molt esperada

Però la gran novetat serà llegir la primera piulada del periodista Jordi Blanch, que fa temps va prometre que obria un compte a Twitter quan el Nàstic aconseguís tres victòries consecutives. La seva companya Tere Ortega diu: apostes primer tuit @blanchainen: ‘ja sóc aquí. Tornarem’. I la seva exparella professional Quim Pons exclama d’alegria: @blanchainen és ja una realitat. Tot va començar a la neu per terres de Castella.

Gaudim del moment, de les alegries que ens dóna el futbol. Les tres victòries i els nou punts ens apropen al somni: ja ha arribat la primavera grana al Gimnàstic.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here