25.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

Les acrobàcies del cel

Un moment de l'actuació sobre el mar, quan sembla que les dues avionetes estan a punt d'estavellar-se
Un moment de l’actuació sobre el mar, quan sembla que les dues avionetes estan a punt d’estavellar-se

Dues avionetes, de 700 quilos cadascuna, i dos pilots. Migdia primaveral, amb un vent moderat que deixava un cel blau i transparent. Amb aquest context ha tingut lloc aquest dissabte la primera exhibició aèria d’acrobàcies a Tarragona. Una actuació de l’equip patrocinat per Repsol, que s’ha organitzat com a prèvia a la Bicicletada Popular de diumenge.

Com si fos el Concurs de Focs Artificials, milers de persones s’han abocat al passeig d’El Miracle, el Vial Bryant, la Baixada de Toro i el Balcó del Mediterrani. I molt han aprofitat per endur-se la tovallola i l’entrepà a la platja i fer el primer bany de sol de la temporada.

Milers de persones han seguit les acrobàcies, des de la platja i des del Balcó
Milers de persones han seguit les acrobàcies, des de la platja i des del Balcó

Un tercer pilot anava explicant a través d’un potent sistema de megafonia les diferents acrobàcies dels seus dos companys. Una narració en directe de les figures expectaculars que han ensenyat des del cel en primícia al públic de Tarragona. Algunes a duet i d’altres en solitari. Una actuació de vint minuts que ha començat amb massa retard, però que ha estat seguida amb gran interès i molts aplaudiments per un públic nombrós i familiar.

Aquí podeu veure imatges de l’exhibició i de la gran expectació creada:

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

3 COMMENTS

  1. Fantàstic, just l’endemà que la Conselleria avisés que l’estiu erà difícil pels focs al bosc, ja que per les retallades no es disposa de mitjans per apagar-los.
    Aquí, en canvi, llencem energia per contaminar el cel i les orelles, perquè no són solament els avions contaminadors, sinó que l’acústica en forma de música xumba era insuportable. És que som ciutat “smart”.
    Ah, avui hi tornava a haver música xumba al Passeig. I així dia per altre.

  2. Curiós comentari el de la senyora Xirinacs, la família de la qual va destrossar l’edifici modernista que iniciava/finalitzava la Rambla i l’ennoblia, per construir, en el seu lloc, el rusc d’edifici que avui tenim. I malgrat tot, entén que el Balcó del Mediterrani és el pati particular de la seva casa.

    Com n’és de trist que les famílies que han destruït part del patrimoni de Tarragona creguin que el Balcó del Mediterrani els pertany i oblidin que la Rambla i el Balcó és de tots i per a tots.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here