24.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Repsol puja a l’escenari

Una taula i quatre cadires a l'escenari del Teatre Tarragona. Al fons, la platea i els focus (foto: Repsol)
Una taula i quatre cadires a l’escenari del Teatre Tarragona. Al fons, la platea i els focus (foto: Repsol)

Als responsables de Repsol ja només els queda com a repte fer d’actors protagonistes en algun dels muntatges que es representin al Teatre Tarragona. De moment, ja saben el que és estar damunt de l’escenari i comprovar la calor que provoquen els focus.

Una taula i quadre cadires dónen l’esquena a la platea. A les dues cadires de l’esquerra s’asseuen Joan Pedrerol, director del centre de producció Repsol, i Josep Bertran, cap de relacions externes de la companyia. Les altres dues cadires són per a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, i la regidora de Cultura, Carme Crespo.

Davant dels protagonistes, càmeres de televisió i fotografia, tècnics municipals i periodistes. De fons, les butaques de color del Tarragona per realçar la imatge de l’acte consistent en la signatura del conveni de col·laboració entre Repsol i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament per aquest 2013.

Aportació imprescindible 

La companyia aporta 125.000 € per patrocinar moltes de les activitats culturals i festives de la ciutat: les programacions dels teatres municipals (també la pròxima d’estiu al Camp de Mart); Santa Tecla i Tarraco Viva, entre les més importants.

L'encaixada de mans entre l'alcalde, la regidora de Cultura, i el director i el cap de relacions externes de Repsol (foto: Mauri Fernández)
L’encaixada de mans entre l’alcalde, la regidora de Cultura, i el director i el cap de relacions externes de Repsol (foto: Mauri Fernández)

“Una col·laboració medul·lar”, assegura l’alcalde. Una definició que significa, en paraules més planeres, que l’ajuda econòmica de Repsol és fonamental per mantenir una programació competitiva i de qualitat als escenaris municipals,  com ho demostra el bon ritme en la venda d’entrades, malgrat la crisi i la pujada de l’IVA cultural. “No és una esponsorització més”, afegeix, tenint en compte la quantitat aportada i les dificultats econòmiques de l’administració local.

L’acte, pensat per als mitjans gràfics, inclou les escenes habituals de la signatura del document i l’encaixada de mans entre els quatre protagonistes. Fotografies i breus parlaments en poc més de 10 minuts. “Ens cremarem les retines”, bromegen Ballesteros i Pedrerol, a propòsit de la potència dels focus, i disposats a baixar deseguida a la platea, on continuarà la sessió fotogràfica.

La gran nit del cinema tarragoní 

Mentrestant, a fora, a la vorera de la Rambla, Jesús Monlleó i el seu equip “prenen mides” de l’accés al teatre tot preparant la gala d’estrena de la pel·lícula “Fill de Caín” prevista per al dia 10 de maig.  Serà una nit de catifa vermella i “estrelles” com José Coronado.

Estirant d’ironia, per al proper film Monlleó podria comptar amb els responsables de Repsol per fer d’actors extres. Segur que accepten la invitació.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

2 COMMENTS

  1. Felicita a Repsol i els seus responsables,per fe posible que la cultura de la Ciutat pogui tira endevant malgrat els temps que estem patin.!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here