13.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 26, 2024

El Serrallo es pinta de blau

El color blau i el nou rètol de benvinguda al pont d'accés al Serrallo
El color blau i el nou rètol de benvinguda al pont d’accés al Serrallo

El color més mariner, el blau, s’impregna als carrers del Serrallo. El pont d’accés al barri pel carrer Pere Martell i diversos elements ornamentals de la zona voramar presenten aquests dies una nova imatge.

També color blau a la rotonda del Moll de Costa
També color blau a la rotonda del Moll de Costa

El blau intens substitueix les tonalitats marronoses, d’òxid de ferro, que fins ara donaven la benvinguda a veïns i visitants quan hi accedien pel “pont de la petxina”. Unes lletres metàliques destaquen amb el nom del barri damunt del blau marí mentre un color molt més suau cobrirà les parets internes del pont.

L’estructura instal·lada a la rotonda del Moll de Costa amb el carrer Trafalgar ja està pintada del mateix blau intens. Els operaris també han renovat el color de les marquesines i de les estructures que ofereixen informació dels restaurants i botigues del barri.

Moll de Costa

Tot això forma part d’una iniciativa de l’Autoritat Portuària de Tarragona per adequar l’ambient mariner del Serrallo al seu color més emblemàtic. Aquests dies, d’altra banda, s’ha reobert el Tinglado 4 del Moll de Costa com a espai d’exposicions. S’hi ha realitzat una reforma en profunditat i s’hi ha canviat tota la coberta. Fins i tot, s’ha decidit canviar el gran rètol de l’“Estació Marítima” i s’hi ha afegit la paraula “Tarragona”.

Els treballs continuen a la part que ocupava el restaurant fins fa dos anys. El Port hi està realitzant una reforma en profundidat i ben aviat treurà a concessió aquest espai destinat a la restauració, amb terrassa inclosa.

Aspecte extern del renovat Tinglado 4 del Moll de Costa
Aspecte extern del renovat Tinglado 4 del Moll de Costa
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. El Serrallo és una part de Tarragona amb forta personalitat. Que evolucioni amb el temps, com cal; que es pinti de blau, com pertoca, però que mai no perdi el caràcter que el fa tan atractiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here