25.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

Sumant esforços amb Tarragona Cultura

Marca T-Cultura

FET a TARRAGONA i Tarragona Cultura enceten un espai de col·laboració per compartir continguts. El mitjà de comunicació digital i la plataforma virtual de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament han decidit sumar esforços per potenciar la difusió de l’activitat cultural de la ciutat.

 

FET a TARRAGONA i Tarragona Cultura coincideixen en l’enfocament dels continguts: es vol reconèixer la tasca diària dels creadors i les entitats, visibilitzar el talent emergent i el procés creatiu, i potenciar la vessant personal que hi ha al davant de les iniciatives culturals.

 

A partir d’avui, FET a TARRAGONA publicarà alguns dels articles de T/Blog i aquesta eina de difusió de l’Ajuntament publicarà els continguts culturals del FET que consideri convenients. Els articles compartits es visibilitzaran sota la marca d’on provenen i faran constar els autors dels textos i les fotografies. Els dos mitjans fomentaran, d’altra banda, la interacció entre les xarxes socials de les dues plataformes.

 

En vuit mesos, FET a TARRAGONA ha publicat 120 articles sobre les activitats i els creadors culturals de la ciutat, i la voluntat és afegir encara més notícies, cròniques i articles d’anàlisi i opinió en aquest àmbit. El cicle festiu de Sant Magí i Santa Tecla, i la proximitat de la nova temporada cultural a partir del setembre obren un ampli ventall de possibilitats a la col·laboració del FET i T/blog.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here