Advertisement Advertisement
22.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 1, 2023

Que comenci a rodar!

L'equip ha demostrat aquesta pre-temporada la seva arribada. Foto:Nàstic
L’equip ha demostrat aquesta pre-temporada la seva arribada. Foto:Nàstic

Centrada de córner d’Abel Buades i rematada de Diego Torres. Centrada de córner d’Abel Buades i rematada de Diego Torres.

No és un error, és el record més fresc que tinc del darrer Nàstic Lleida a segona B. Era l’última jornada de lliga i el Nàstic necessitava guanyar per a jugar el play-off d’ascens a segona A. Aquell equip de Vinyals i Muñoz (separats de feia dies) va remuntar a la segona part el gol inicial del Lleida amb dues accions idèntiques que semblaven extretes del manual número 1 del curs d’entrenadors.

 

El Nàstic, no cal que ho expliqui, va acabar pujant aquella temporada amb el famós penal de Felip i Soldado i amb la parella Jonathan i Diego decisius en la definició.

 

Ara deu temporades més tard, Nàstic i Lleida tornen a trobar-se per a tancar el cercle. Igual que aquell any el Nàstic suma la seva segona campanya consecutiva a segona B i ho torna a fer amb un equip al que ha girat de cap per avall i que no el coneixen ni els seguidors més fidels de la temporada passada.

 

un grup compacte i amb qualitat

Castillejo té a les seves mans un grup aparentment compacte i amb qualitat a priori demostrada com per a poder lluitar amb garanties per l’objectiu que tot el nastiquisme té entre cella i cella, que no és cap altre que l’ascens.

 

El conjunt sembla més preparat per la segona B i tot i el primer entrebanc en forma de lesió de Javi Martínez, tot fa pensar que el tècnic navarrès té suficient profunditat de banqueta per a cobrir la baixa de l’andalús.

 

L’aposta de Castillejo pel que s’ha vist a la pre-temporada té un punt de prudència barrejat amb l’atreviment d’un possible 4-3-3 que pot agradar al Nou Estadi, sempre que, tornant a tirar de tòpic, la pilota acabi entrant.

 

equip
Un possible onze inicial. Castillejo té la baixa de Javi Martínez per lesió. Foto: Nàstic

Els grana tindran un cop més el suport de l’afició que ha respost a la crida i ha superat les xifres de l’última temporada tot i ser més que conscients que l’equip tornarà a passejar-se pel pou de la segona B on entre vells coneguts com el propi Lleida, Sant Andreu, Badalona o l’Hospi, rivals eterns com el Reus o novetats com l’Olot i l’Elx B, els de Castillejo hauran de recuperar aquell esperit guanyador d’èpoques pretèrites.

 

Deien els eterns “Queen”, en una cançó que potser necessita un descans, que “el show ha de continuar”, el show comença a dos quarts de vuit diumenge al Nou Estadi. Amb ganes que la pilota ja comenci a rodar per a desvetllar molts interrogants d’una temporada de tornar fent-ho junts.

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here