17.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

La copa de la Mulassa

Joan Maixé, un dels socis del bar La Tabacalera, amb la copa serigrafiada que es dedica enguany a la Mulassa
Joan Maixé, un dels socis del bar La Tabacalera, amb la copa serigrafiada que es dedica enguany a la Mulassa

Hi ha tarragonins que fan coses per la ciutat i aposten per diversificar geogràficament la festa oferint nous elements de col·leccionista. És el cas de Joan Maixé, un dels socis del bar La Tabacalera, a l’avinguda Vidal i Barraquer, que per segon any consecutiu presenta una copa serigrafiada relacionada amb el Seguici Popular.

 

Després de la primera dedicada a l’Àliga, enguany la copa té com a protagonista la Mulassa i incorpora el patrocini de la marca de rom Legendario. Se n’han fet 500 unitats i es podran veure i adquirir aquest dissabte a partir de les vuit del vespre al mateix establiment. La copa se servirà a un preu de 3€ amb un rom tònic i la festa estarà ambientada amb un ball de gralles. Si no s’esgoten, les copes també es podran adquirir la resta de dies de Santa Tecla.

 

Cartell de la presentació de la copa, quest dissabte a les 20 hores.
Cartell de la presentació de la copa, quest dissabte a les 20 hores.

Membre de la Colla Jove des del seu inici -ara, ja “retirat”-, Joan Maixé creu que les festes estàn massa centralitzades al voltant de la Part Alta i que hi ha actes que es poden organitzar en altres punts de la ciutat, fora de la zona tradicional. Per aquesta raó, al capdavant del bar La Tabacalera va decidir l’any passat oferir un nou producte de marxandatge. I van triar la copa perquè, precisament, el que fa un bar és servir copes.

 

La presentació de la copa serigrafiada “competeix” amb la Crida, la Mostra de Folklore Viu i altres activitats del primer dia de la festa major. Però a Tarragona, hi ha públic per a tot i alguns clients ja han demanat  a Maixé -sense èxit- poder tenir abans d’hora la seva copa de la Mulassa. Aquí us la presentem en fotografia amb el seu “inventor”. L’any 2014, la copa de La Tabacalera estarà dedicada al Lleó, la peça que porten els veïns del barri on hi ha l’establiment. I la intenció és poder completar tots els elements del Seguici amb una col·lecció única de copes.

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here