24.1 C
Província de Tarragona
Dilluns, juliol 22, 2024

Subscriptors del FET vestits de teclers

Dani Gros, subscriptor i guanyador del concurs del FET, amb Assumpció Claramunt d'El Negrito i La Negrita a l'interior de la botiga i al costat de les samarretes de les festes d'enguany
Dani Gros, subscriptor i guanyador del concurs del FET, amb Assumpció Claramunt d’El Negrito i La Negrita a l’interior de la botiga i al costat de les samarretes de les festes d’enguany

Dani Gros, un jove tarragoní de 20 anys, és el guanyador del sorteig que el FET a TARRAGONA ha realitzat entre els subscriptors inscrits a la revista la setmana del 10 al 16 de setembre. Aquest estudiant de Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya ha guanyat la samarreta del Bestiari, de la botiga El Negrito i la Negrita, una ampolla de Chartreuse groc i un barrilet de les festes.

 

Gros és una de les 45 persones que s’han fet amics del FET a TARRAGONA durant els dies de la campanya especial de promoció de Santa Tecla. La revista, que es va presentar en societat el passat dia 9, ja compta en l’actualitat amb prop de 250 subscriptors que l’han rebut a casa o al lloc de feina. Si us voleu sumar a aquest grup d’amics que estimen Tarragona només cal que cliqueu aquí

 

El guanyador del concurs del FET porta la camisa de la Colla Jove des de fa tres anys i ha estat al folre dels dos últims cinc de nou. Viu intensament les festes, però reconeix que la varietat i qualitat musical dels concerts ha anat a menys els darrers anys i, en la mateixa línia, creu que hi ha poca oferta d’oci nocturn per als de la seva edat.

 

El guanyador del concurs del FET, amb la samarreta del Bestiari dissenyada per Anduluplandu, una ampolla de Chartreuse groc i el barrilet de les festes
El guanyador del concurs del FET, amb la samarreta del Bestiari dissenyada per Anduluplandu, una ampolla de Chartreuse groc i el barrilet de les festes

Lector del digital FET a TARRAGONA des del principi, Dani Gros és ara un dels subscriptors més joves de la revista. “M’hi interessen tots els temes perquè parlen de la ciutat, hi ha molta cultura i cròniques de castells”, afirma.

 

Gros rep la samarreta del Bestiari –dissenyada per Anduluplandu– de mans de l’Assumpció Claramunt, l’ànima d’El Negrito i la Negrita, una botiga amb 30 anys d’història molt lligada a Tarragona. Tres dècades dissenyant samarretes de la ciutat i més de quinze anys proposant articles relacionats amb les festes.

 

Enguany, la samarreta de color verd poma amb els dibuixos dels elements del Seguici està funcionant molt bé. També el mocador i la tassa que acompanya el conjunt. A la botiga, però, podeu trobar una oferta amplíssima d’objectes relacionats amb Tarragona i les festes: davantals amb els colors de les quatre colles castelleres, mocadors amb la paraula “Tarragona”, vanos amb el disseny de la barana del Balcó…

 

El Negrito i la Negrita són els pioners d’un marxandatge de la ciutat que ha esclatat els darrers anys, especialment per Santa Tecla. Dissenyadors, il·lustradors, artistes, entitats i botigues s’han sumat a un procés que va arrencar al costat del Mercat Central quan la festa començava a sortir del pou de la dictadura. I aquest és un mèrit que cal recordar i atribuïr a l’Assumpció i al Francesc Bustos. Bona Festa!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here