31.4 C
Província de Tarragona
Dijous, agost 11, 2022

Un any del FET a TARRAGONA

Avui fa un any naixia el digital FET a TARRAGONA impulsat per Josep Ardila i Ricard Lahoz. Ara, un grup de vuit periodistes participen a la revista del mateix nom (foto: Agustí Arévalo)
Avui fa un any naixia el digital FET a TARRAGONA impulsat per Josep Ardila i Ricard Lahoz. Ara, un grup de vuit periodistes participen a la revista del mateix nom (foto: Agustí Arévalo)

Avui fa just un any de l’aparició del FET a TARRAGONA a la xarxa. Aquell diumenge 28 d’octubre de 2012, Josep Ardila i Ricard Lahoz obríem aquesta nova finestra de comunicació local “amb la voluntat d’explicar el que passa a la ciutat” d’una altra manera, poc convencional. En el primer article de la història del FET dèiem que volem donar veu “a la Tarragona inquieta, moderna i oberta al món. La que fa coses i no s’atura”. La Tarragona cultural, econòmica, política, comercial i turística, esportiva, castellera. La Tarragona representada per les seves entitats i la societat civil.

 

Un any després, el FET a TARRAGONA ha deixat de ser un bloc impulsat per dos periodistes a l’atur i ha esdevingut un digital i una revista. Un digital que explica el dia a dia de la ciutat des d’un punt de vista diferent, a partir de la crònica de determinats esdeveniments, i de l’article d’anàlisi i opinió. I una revista que fa una aposta per la qualitat dels continguts, el disseny i la fotografia gràcies a la feina i la complicitat d’un equip de vuit professionals tarragonins del periodisme i la imatge.

 

Al digital hem publicat 460 articles en un any i hem sumat prop de 150.000 visites. La revista, presentada en públic el 9 de setembre, ja compta amb 340 subscriptors i ha tingut una molt bona acceptació per part dels lectors, que destaquen sobretot la qualitat de la impressió, el disseny, els textos i les fotografies. Un producte únic en el panorama comunicatiu local que vol adreçar-se als tarragonins inquiets i compromesos amb la ciutat.

subscriptors de la revista

Ara preparem el segon número de la revista que sortirà al carrer el dia 13 de novembre i que presentarà una àmplia gamma d’històries de persones de Tarragona en forma de reportatges, entrevistes i articles d’anàlisi i opinió. Un any després d’aquell primer article al digital, els periodistes del FET tenim encara més ganes de practicar un periodisme honest i plural, obert a moltes sensibilitats. Per això us demanem la vostra confiança i us convidem a ser subscriptors de la revista per només 30 € l’any. Només cal que cliqueu aquí.

 

Preparem amb molta il·lusió el número 2 de la revista perquè som conscients que ens hem de guanyar el suport i l’interès dels lectors -i dels anunciants- en cada pàgina, en cada article, en cada fotografia, en cada detall de la publicació. I per fer més estreta la relació dels periodistes del FET amb els subscriptors i els protagonistes de cada revista, us anunciem que farem una presentació publica del segon número el dimarts 12 de novembre en un acte obert a tothom.

 

I mentrestant, el digital que avui celebra el primer aniversari publica aquest article d’agraïment -l’article número 461- signat per tot l’equip que fa possible la revista. Albert Ollés, Anna Plaza, David Oliete, Josep Ardila, Jordi Suriñach, Quim Pons, Enric Garcia i Ricard Lahoz. Per molts anys!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

4 COMMENTS

 1. Moltes felicitats a tot l’equip, que ha treballat amb intensitat per oferir temes diversos de la història i vida de Tarragona.
  Per molts anys endavant.
  Olga Xirinacs

 2. Moltes felicitats!!
  Aquesta feina que esteu fent de donar difusió del que passa a Tarragona ha donat el seu fruit.
  Sou un gran equip i la vostra dedicació desinteresada es reflexa en el que ens mostreu dia a dia.
  De nou, felicitats!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here