15.7 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 13, 2024

L’òpera busca consolidar-se a Tarragona

Un moment de la representació de "La flauta màgica" al Teatre La Faràndula, de Sabadell, a finals d'octubre (foto: Ràdio Sabadell)
Un moment de la representació de “La flauta màgica” al Teatre La Faràndula, de Sabadell, a finals d’octubre (foto: Ràdio Sabadell)

L’òpera de gran format torna aquesta setmana al Teatre Tarragona amb la voluntat de consolidar-se en la programació d’espectacles de cada temporada. “La flauta màgica” de Mozart, produïda per l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell, es representarà divendres i diumenge a l’escenari de la Rambla en un intent de repetir l’èxit de “La Traviata” de la passada primavera.

 

El muntatge de “La flauta màgica”, que es va estrenar a finals d’octubre, arriba amb els elogis de crítics de prestigi com els expressats per Roger Alier des de les pàgines de “La Vanguardia”. Un espectacle dirigit per Pau Monterde amb el Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Aquesta òpera és una referència del repertori estàndard i es considera que és una de les més representades a tot el món.

 

Les dues funcions de Tarragona, que compten amb el suport econòmic de la Fundació Privada Mútua Catalana, tenen com a objectiu anar consolidant un públic estable a partir de les diferents entitats musicals que hi ha a la ciutat. El muntatge de “La Traviata” va comptar amb l’atractiu afegit de veure damunt l’escenari el baríton tarragoní, Àngel Òdena. Ara, “La flauta màgica” ha de confirmar que la gran resposta dels aficionats a l’òpera no va ser cosa d’un sol dia.

 

Dins de la programació Òpera a Catalunya d’aquest curs 2013-2014 l’entitat sabadellenca també representarà “Nora” de Bellini, i “La Bohème” de Puccini. Caldrà veure si aquests espectacles arriben al Teatre Tarragona i acaben de consolidar el calendari de l’òpera de gran format a la ciutat.

 

un obsequi per als subscriptors

Per continuar celebrant el primer aniversari del FET a TARRAGONA en digital i l’aparició aquesta setmana del segon número de la revista, convidem als nostres subscriptors a gaudir de l’òpera. Disposem d’una INVITACIÓ PER A DUES PERSONES per a la representació de “La flauta màgica” del pròxim diumenge a les sis de la tarda. Sortejarem la invitació entre tots els subscriptors que enviïn fins aquest dimecres a mitjanit un correu a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat

Aquesta iniciativa, endegada amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, pretén premiar i agraïr la confiança als lectors del digital i la revista FET a TARRAGONA, i tindrà continuïtat amb altres espectacles de la programació dels teatres de la ciutat.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here