14 C
Província de Tarragona
Dijous, març 28, 2024

Kèdar i els seus companys de La Muntanyeta

Imatge de les instal·lacions del Centre de Paràlisi Cerebral, a la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau
Imatge de les instal·lacions del Centre de Paràlisi Cerebral, a la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau

Howel i Kèdar són dos nens bessons molt macos. La diferència entre ells és que en Kèdar té paràlisi cerebral. El seu cervell té dificultats en la parla i per controlar els músculs. Kèdar és el protagonista d’un documental que mostra com educadors i professionals del centre La Muntanyeta treballen per millorar i potenciar les seves capacitats.

 

Es tracta d’un treball realitzat pels alumnes de grau superior de realització d’audiovisuals i espectacles de l’Institut Pere Martell de Tarragona. El passat 11 de novembre el vam projectar al Cafè Metropol en l’acte de presentació del segon número de la revista FET a TARRAGONA, perquè demostra el talent dels joves tarragonins que aspiren a ser professionals del cinema o el món audiovisual.

 

Kèdar i els seus companys de La Muntanyeta us esperen aquest diumenge a les 18 h. a l’auditori August del Palau de Congressos en un concert que servirà per recordar que el 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Un concert solidari de la Banda Unió Musical de Tarragona a favor de l’Associació de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC), que comptarà amb la participació d’Al Trot Teatre, el grup escènic del taller ocupacional de l’entitat.

 

Un espectacle únic per ajudar La Muntanyeta en un moment difícil, de grans dificultats econòmiques. Jaume Marí, director general del centre, afirma que actes com els del proper diumenge “són fonamentals per mantenir la qualitat dels serveis”. Per això, en Kèdar, els seus companys, els pares i mares d’aquests nois i noies, els educadors, els professionals especialistes i els voluntaris demanen la col·laboració dels tarragonins: una entrada amb un donatiu de 10 € per al concert ajudarà a millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here