6.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

UN NADAL FET DE VINS

Logo de la DO Tarragona
El logotip de la DO Tarragona.

Nadal. Temps de regals i trobades gastronòmiques en bona companyia.

 

FET A TARRAGONA vol unir-se a l’esperit nadalenc i obsequiar els nous lectors de la revista amb un dels regals més adients per celebrar les festes més familiars: el vi.

 

Tots aquells que es facin subscriptors fins el proper 19 de desembre tindran el premi afegit de participar en el sorteig de dos lots de tres ampolles de vi de la DO Tarragona.

 

Aquesta promoció s’afegeix a la que vam engegar el passat novembre per obsequiar els nous subscriptors amb el número 1 de la revista, dedicat a les festes de Santa Tecla. Això vol dir que, per només 30 euros anuals, gaudireu dels primers 7 números de la públicació -que rebreu cómodament a casa- i prendreu part en el sorteig de les ampolles de vi.

 

Catàleg dels vins de la DO Tarragona.
Catàleg dels vins de la DO Tarragona.

Un regal que us permetrà gaudir aquest Nadal d’un dels principals tresors tarragonins, vinculat amb els valors del FET: amor per la terra, orgull de la nostra història i aposta de futur per l’emprenedoria i la recerca de l’excel·lència.

 

Així és també la DO Tarragona, 16 varietats de raïm diferents i 34 cellers embotelladors enmarcats dins d’una denominació d’origen mil·lenària, que ja feia fortuna a la Mediterrània durant l’Imperi Romà.

 

El sorteig de les ampolles es farà el 20 de desembre i els guanyadors rebran els lots el dia 23, tot just abans de començar les festes. Aquest Nadal, fer-se amic del FET té un premi especial.

 

Per formalitzar la vostra subscripció i optar a les ampolles de vi heu de clickar aquí.

 

Molta sort i bones festes!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here