Advertisement Advertisement
21.1 C
Província de Tarragona
Dijous, setembre 28, 2023

Camí dels 400 subscriptors

Els periodistes i fotògraf del FET a TARRAGONA celebren la bona acollida de la revista, que ja ha publicat dos números, i us desitja: BONES FESTES (foto: Agustí Arévalo)
Els periodistes i fotògraf del FET a TARRAGONA celebren la bona acollida de la revista, que ja ha publicat dos números, i us desitja: BONES FESTES (foto: Agustí Arévalo)

L’equip del FET a TARRAGONA arriba als últims dies del 2013 amb la satisfacció d’haver fet realitat un projecte que s’ha anat madurant al llarg de molts mesos: la publicació d’una revista de continguts locals que aposta per la qualitat del disseny, la fotografia i els textos. Un producte de comunicació de proximitat  únic, diferent, i que complementa la feina diària del digital -més d’un any de vida- amb les seves cròniques i articles d’anàlisi i opinió.

 

Publicats els dos primers números de la revista, ja en preparem el tercer que sortirà al carrer el dimarts 14 de gener amb continguts interessants i atrevits. De moment, ens satisfan especialment els comentaris positius dels lectors i subscriptors de la revista que valoren, per aquest ordre: els temes seleccionats, la fotografia, la redacció acurada de les entrevistes i reportatges, i el format de la publicació que convida a guardar-la com a peça de col·leccionista.

 

Fa un mes, la presentació del FET a TARRAGONA en el marc d’una jornada de Comunicació Local a Barcelona va despertar els elogis dels experts per l’atreviment del producte, per la seva qualitat i per unes característiques que el fan original: una publicació a mig camí de revista magazine i llibre (un “mook”) que només es ven a llibreries (La Capona, La Rambla, Adserà, Cal Matias, Espai Turisme) i que funciona bàsicament a través de les subscripcions.

 

En només tres mesos hem aconseguit una bona xifra d’amics: prop de 400 persones que han confiat en la iniciativa que impulsem un grup de periodistes tarragonins i s’han fet subscriptores del FET. Ara que s’apropa Nadal, volem convidar especialment els que sou lectors diaris d’aquestes cròniques i articles al digital a sumar-vos al grup de seguidors fidels de la revista. Per només 30 € l’any  rebreu  còmodament la revista a casa vostra o a la feina. Si, a més, us en féu subscriptors aquest dimarts 17, dimecres 18 i dijous 19 de desembre entrareu en el sorteig de dos lots de vins de la DO Tarragona que ens regala amb motiu de les festes. Per complimentar la subscripció cal clicar aquí. El lliurament dels obsequis als lectors afortunats tindrà lloc dilluns que ve, 23 de desembre.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here