22 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 29, 2024

Subscriptors DO Tarragona

D'esquerra a dreta, el director del FET, Ricard Lahoz, els guanyadors, Anna Borrego i Jesús Jordi Pinatella, i la gerent de la DO Tarragona, Àngels Collado.
D’esquerra a dreta, el director del FET, Ricard Lahoz, els guanyadors, Anna Borrego i Jesús Jordi Pinatella, i la gerent de la DO Tarragona, Àngels Collado.

Anna Borrego i Jesús Jordi Pinatella són dos dels darrers lectors que han decidit formar part de la família del FET A TARRAGONA fent-se subscriptors de la revista. La seva és una història d’amistat amb el nostre projecte, que esperem correspondre durant molt de temps.

 

S’hi van apuntar aquest mes de desembre i això els va permetre participar al sorteig de dos lots d’ampolles de vi DO Tarragona que hem ofert aquests dies als nous amics de la publicació. La sort ha volgut que fóssin ells els guanyadors i aquest dilluns, 23 de desembre, han rebut les ampolles a la seu del Consell Regulador, a l’Avinguda Catalunya.

 

L’Anna és farmaceútica al barri de Bonavista i el Jesús és periodista esportiu. A la seu de la DO Tarragona s’han trobat amb la gerent de l’organisme, Àngels Collado, i amb el director del FET, Ricard Lahoz, que els hi han lliurat els lots.

 

L’Anna s’ha endut una ampolla de merlot negre del celler De Muller de Reus; una de vi blanc Terrat del celler Mas Vicenç de Cabra del Camp i un Camí de Sirga blanc del celler Pedrola de Miravet.

 

El lot del Jesús hi havia també el Terrat, un cabernet-sauvignon negre del celler Unió de Reus i un vi escumós del celler Manyé Robert de La Secuita.

 

Catàleg dels vins de la DO Tarragona.
Catàleg dels vins de la DO Tarragona.

Una bona mostra de l’àmplia oferta d’aquesta denominació d’origen amb arrels mil·lenàries que agrupa 34 cellers embotelladors i conrea 16 varietats de raïm diferents a 73 municipis del Camp de Tarragona i part de la Ribera d’Ebre.

 

Vins amables amb esència mediterrània que mariden a la perfecció amb els valors del FET: amor per la terra, orgull de la nostra història i aposta de futur per l’emprenedoria i la recerca de l’excel·lència.

 

L’Àngels Collado, en nom de la DO Tarragona, fa balanç del 2013, un any on s’ha consolidat l’augment de la demanda interior de vins del territori. “És una tendència molt positiva que evidencia que estem guanyant marca i imatge gràcies a la revolució i l’aposta per la qualitat que han fet els cellers des del punt de vista de la producció i la distribució”, diu.

 

Collado destaca també el treball de promoció que es fa des del Consell Regulador per “acostar els vins del territori a la gent”, una estratègia de futur que es concreta en l’organització de maridatges culturals, activitats d’enoturisme, la presència a les fires que es convoquen arreu de Catalunya i la Fira del Vi de la DO Tarragona, que es fa el maig.

 

Desitgem que l’Anna i el Jesús puguin compartir aquest obsequi gastronòmic de qualitat amb els seus familiars i amics a les festes que són a punt de començar. Una bona forma de recordar també el FET A TARRAGONA i els seus ja gairebé 400 subscriptors.

 

Si t’hi vols afegir, fes clic aquí, omple el formulari amb les teves dades i rebràs còmodament a casa la revista per només 30 euros anuals. Ja estem preparant el número 3, que sortirà al carrer el 14 de gener. Si et fas ara subscriptor/a rebràs gratuïtament el número 1 de la publicació, dedicat a les darreres festes de Santa Tecla.

 

Properament us comunicarem noves promocions, ofertes i sortejos per als subscriptors, amb l’objectiu de crear un club d’amics del FET a on tothom s’hi trobi com a casa.

 

En nom de l’equip del FET A TARRAGONA us desitjem bones festes.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here