14.8 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Gerard Sesé ‘salta’ pel Balcó

Gerard Sesé, el passat estiu a Tarragona
Gerard Sesé, el passat estiu a Tarragona

El cantautor Gerard Sesé, resident a Tarragona, ha enregistrat un nou videoclip pels carrers de la ciutat. Les imatges acompanyen la cançó ‘Saltem!’ que forma part del seu darrer disc ‘De peus al Cel’. El vídeo s’ha enregistrat als jardins de Tabacalera, plaça de la Font, plaça del Fòrum, plaça de les Cols, Rambla Nova i Balcó del Mediterrani.

 

Gerard Sesé ja va gravar un altre videoclip a Tarragona -al Parc del Ciutat- el passat estiu quan va escriure la cançó ‘Mà en mà’ per impulsar la Via Catalana de l’Onze de Setembre. Músic, politòleg i periodista, Sesé ofereix gratuïtament les seves cançons a través d’Internet. Aquest és el vídeo de la cançó ‘Saltem!’.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ATRvnMOQ34A

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here