29 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 18, 2024

Segona visita a Tàrraco amb Ruiz de Arbulo

Joaquin Ruiz de Arbulo està considerat un dels millors coneixedors i divulgadors de Tarraco. És catedràtic d'Arqueologia de la URV i investigador de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (foto: ICAC)
Joaquin Ruiz de Arbulo està considerat un dels millors coneixedors i divulgadors de Tarraco. És catedràtic d’Arqueologia de la URV i investigador de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (foto: ICAC)

La visita al Circ romà de Tarragona organitzada pel FET i guiada per Joaquin Ruiz de Arbulo ha tingut un gran èxit i ja ha omplert les places per al pròxim dissabte 25 de gener. Davant de la resposta tan positiva dels subscriptors a la revista, el professor de la URV i investigador de l’ICAC s’ha ofert a conduir, de manera totalment desinteressada, una altra visita per les restes de Tàrraco. La segona visita tindrà lloc dissabte 15 de febrer a les 11 del matí. El punt de trobada també serà la plaça de la Font, davant de l’Ajuntament.

 

Alguns dels amics del FET que han sol·licitat fer la visita ja tenen adjudicada la seva plaça per al dia 15, perquè la primera n’estava plena. Per tant, aquells subscriptors de la revista que vulguin apuntar-s’hi, els recomanem que ho facin aviat i enviant un correu a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat

 

Els cinc exemplars del llibre ‘A peu per Tarraco’, que ens obsequia Tarragona Turisme, els sortejarem entre els assistents a les dues sortides. La guia, editada per Arola, està escrita pel fotògraf Rafael López Monné i la periodista Sara Sans.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here