Advertisement Advertisement
18.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, novembre 28, 2023

Lectors del ‘FET’ de fora de Catalunya

Mireia Casas llegeix el FET a Tarragona a la ciutat de Bordeus
Mireia Casas llegeix el FET a Tarragona a la ciutat de Bordeus

En només cinc mesos de trajectòria, la revista FET a TARRAGONA ja suma més de 400 subscriptors. Configuren un ampli grup de persones que busquen un producte de qualitat i que se’n beneficien d’algunes activitats exclusives com la visita guiada a Tàrraco amb el professor Joaquin Ruiz de Arbulo o la invitació als espectacles teatrals. La gran majoria de subscriptors són de Tarragona ciutat, però la revista també arriba a poblacions com Reus, Valls, El Vendrell, Amposta, Barcelona, Fraga i Madrid.

 

A més dels subscriptors, el FET compta amb el seguiment de molts lectors que compren la revista a les llibreries i als punts de venda exclusius de la ciutat. N’hi ha d’altres que viuen fora de Catalunya i que ens han fet arribar les seves fotografies amb el FET a les mans, perquè agraeixen una lectura reposada dels seus reportatges, entrevistes i articles d’opinió.

 

El FET a TARRAGONA també ha arribat a la localitat de Nijmegen, als Països Baixos
El FET a TARRAGONA també ha arribat a la localitat de Nijmegen, als Països Baixos

És el cas de Mireia Casas, estudiant d’un màster SCM a la Universitat de Bordeaux (Burdeus) i que ens envia una fotografia des de ‘Le Mirroir d’eau’, un dels llocs més emblemàtics de la ciutat d’Aquitània.

 

Marta Comellas llegeix el FET des de la ciutat de Nijmegen, als Països Baixos, la seva localitat de residència des de fa dotze anys, tot i que treballa com a investigadora química a la Universitat d’Einhdoven.

 

També estan molt vinculats a Tarragona Romà Cunillera, protagonista d’un reportatge al número 2 del FET, i Javi Ruiz, exporter del Nàstic. Els dos formen part de l’equip tècnic del KAS Eupen, a la segona divisó de Bélgica.

 

Jordi Julià segueix els continguts de la revista des de Mallorca, on treballa com a periodista d’IB3, la televisió pública de les Illes Balears. Julià està especialitzat en temes culturals.

Són només quatre exemples que expliquen fins a on arriba el FET a TARRAGONA. Volem sumar més lectors per fer viable aquest producte periodístic. Us convidem a ser-ne subscriptors per només 30€ l’any i així rebreu la revista còmodament a casa. Si ho preferiu, podeu comprar el FET a les llibreries de la ciutat (La Capona, La Rambla, Adserà), a Cal Matias del Serrallo, a l’Espai Turisme del carrer Major, a El Lloro i a La Cocotte.

 

El número 3 de la revista dedica la seva portada i un dossier central de 16 pàgines a la figura d el’emperador August i del festival Tarraco Viva, que enguany se celebrarà del 5 al 25 de maig. A la publicació també trobareu un reportatge sobre l’estat de degradació alarmant de Tabacalera, una entrevista a la magistrada del Tribunal Suprem, Rosa Mª Virolés, i continguts relacionats amb el Club Bàsquet Tarragona, els 50 anys del Club Natació Tàrraco, els voluntaris de l’Assemblea Nacional Catalana, els estudiants estrangers a la URV, el que cobren les colles castelleres o les maneres d’entendre el CarnavalTot plegat, amb una aposta per la qualitat fotogràfica i de disseny.

 

Estem preparant els continguts del número 4 i ja us avancem que el presentarem en públic el dimarts 11 de març a l’Antiga Audiència.

Romà Cunillera i Javi Ruiz amb el FET a Eupen (Bèlgica)
Romà Cunillera i Javi Ruiz amb el FET a Eupen (Bèlgica)

 

El periodista Jordi Julià llegeix la revista davant la Catedral de Palma de Mallorca
El periodista Jordi Julià llegeix la revista davant la Catedral de Palma de Mallorca
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here