18 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 13, 2024

Amb ulls ganxets: Una ciutat, dues rutes de tapes

L'alcalde de Tarragona, el president de la Cambra de Comerç i la regidora de Comerç i Turisme en la ruta de tapes del 2013 (foto: Fet a Tarragona)
L’alcalde de Tarragona, el president de la Cambra de Comerç i la regidora de Comerç i Turisme en la ruta de tapes del 2013 (foto: Fet a Tarragona)

Estimat Director:

Doncs mira, que aquest cap de setmana tinc previst anar a la ganxet pintxo amb uns amics. Sí, a Reus també tenim la nostra ruta de tapes, no et pensis pas. Bé, de fet ara en té tot Déu. Fins i tot vosaltres, els pelacanyes, que sou tan i tan xulos que pel que he llegit enguany en tindreu un parell aquesta primavera.

 

A veure si m’ho expliques, això, perquè no ho acabo d’entendre. Si la que teníeu ja us funcionava, com és que li ha sortit competència? Suposo, però, que al capdavall qui hi sortirà guanyant és el client, que tindrà més oferta, però des del Baix Camp quan ens arriben aquestes notícies des de la capital no ens podem aguantar la rialla. Ja ho sé, home, que és una guerra entre dues cerveses, però ens sobta que qui us mana no hi hagi sabut (o volgut?) posar ordre.

 

Cartell del Ganxet Pinxo 2014
Cartell del Ganxet Pinxo 2014

Fareu més coses, per duplicat? La fireta aquella de vi que munteu a la Rambla Nova, per exemple. En tindreu dues? Si és el cas, us recomano que un espia del vostre Ajuntament vingui a fer un cop d’ull a la nostra Reus viu el vi. Encara n’aprendrà quelcom interessant, home. I bé, ja se sap que si no hi ha bones idees ni empenta el millor és calcar fórmules d’èxit d’altres llocs.

 

Sou ben curiosos, els tarragonins. Si del que es tractava era d’aconseguir convertir la ruta de tapes en un referent, com se us acut fer-ne una altra? A Reus ho hem entès de seguida, això. Tots els comerços units i apa, sense pagar ni un ral per poder-hi participar (l’any vinent també els sortirà de franc).

Què me’n dius, benvolgut Director? T’hi animes i véns a fer uns quants pintxos al Baix Camp? Aquí t’hi tractarem millor que a casa.

Ganxet emmascarat.

 

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here