Advertisement Advertisement
15.9 C
Província de Tarragona
Dimarts, novembre 28, 2023

Sempre fidels al Nàstic

D'esquerra a dreta, Manel Sanromà (soci número 2), Josep Querol (1) i Sebastià Comes (3), al balcó del Mediterrani. (fotografia: David Oliete)
D’esquerra a dreta, Manel Sanromà (soci número 2), Josep Querol (1) i Sebastià Comes (3), al balcó del Mediterrani. (fotografia: David Oliete)

Entre tots tres sumen més de 200 anys com a socis del Nàstic. Tenen els carnets amb els números 1, 2 i 3. Una autèntica relíquia. Entre molts altres records, el Josep Querol Roca (86 anys), el Manel Sanromà Moncusí (90 anys) i el Sebastià Comes Segura (97 anys) poden dir que han viscut com a abonats les dues aparicions dels grana a Primera Divisió.

 

Parlen de William Tarín, el suís que va impulsar la fundació del Club Gimnàstic l’any 1886, com si fos un amic que s’acaben de trobar en una de les excursions que feien al Velòdrom de Reus per veure ciclisme o alguna competició del Club Pedal.

 

Recorden amb enyorança els Babot, Camilo Roig, Perdomo o Juanete, jugadors de la primera meitat del segle XX, i eleven als altars el golejador més gran que ha tingut el Nàstic en els seus cent anys, un mite com Valero Serer.

 

Tots tres han viscut la victòria del Bernabeu de l’any 1948 per 1 a 3 a Primera Divisió, la davallada del club fins a Tercera, els ascensos constants a Segona A, la consolidació a Segona B i la muntanya russa dels darrers temps.

 

(…)

 

Aquest és un fragment del reportatge de Quim Pons als tres socis més antics del Nàstic que obre el dossier central del número 4 de la revista FET A TARRAGONA, dedicat al centenari de l’entitat grana (1914-2014).

 

La publicació la podeu trobar a les llibreries de la ciutat: La Rambla, Adserà, La Capona i Cal Matias (Serrallo). També a l’Espai Turisme (carrer Major) i a la botiga El Lloro (carrer Governador González). Us en podeu fer subscriptors per només 30 € l’any i rebreu la revista còmodament a casa. Per complimentar la subscripció, cliqueu aquí.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here