Advertisement Advertisement
Carregant ...

Celebrem el nostre primer Sant Jordi

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El dia de Sant Jordi trobareu les 4 revistes publicades del FET a TARRAGONA a la parada de la Llibreria de la Rambla, al tram central de la Rambla Nova

El dia de Sant Jordi trobareu les 4 revistes publicades del FET a TARRAGONA a la parada de la Llibreria de la Rambla, al tram central de la Rambla Nova

Aquest serà el nostre primer Sant Jordi. Els que impulsem la revista FET a TARRAGONA, que va néixer el 9 de setembre de 2013, ens preparem per viure intensament al carrer la gran festa cívica del 23 d’abril. Aquell dia ens trobareu a la Rambla Nova, dins de la gran parada que instal·larà la Llibreria de la Rambla, amb exemplars dels quatre números de la revista que hem publicat fins ara.

Volem celebrar Sant Jordi des d’avui mateix amb una promoció especial destinada als lectors d’aquest diari digital que encara no són subscriptors de la revista. Aquesta setmana, del 15 al 22 d’abril, les persones que complimenteu la subscripció anual de la revista per només 30€ tindreu un obsequi el dia de Sant Jordi: una rosa, de Floristeria Romeu, i els dos últims números del FET a TARRAGONA, que dediquen els seus temes centrals al bimil·lenari de l’emperador August i als cent anys de futbol del Gimnàstic.

La subscripció la podeu completar directament clicant aquí. La rosa i les dues revistes les podreu recollir al llarg del dia de Sant Jordi a l’espai que els del FET tindrem a l’estand de la Llibreria de la Rambla. La resta de números els anireu rebent còmodament a casa. El 23 d’abril també podreu adquirir allà l’últim número de la revista o fer-vos-en subscriptors.

Si encara no coneixeu el format i continguts de la revista, us convidem el dia de Sant Jordi a assaborir aquest producte periodístic únic a Tarragona. A l’últim número publiquem el dossier dedicat a la història del Nàstic, però també un reportatge sobre el projecte de remodelació de l’edifici de La Puda al Serrallo, una entrevista a Francesc Xammar, un article sobre les escoles Saavedra i Pax, el primer d’una sèrie d’articles dedicats a la història del Concurs de Castells i un reportatge sobre els joves valors de la literatura tarragonina.

Seguint amb la nostra vocació de revista cultural, dimarts 22 d’abril el FET a TARRAGONA se sumarà a la Revetlla de Sant Jordi que tindrà lloc a la Biblioteca Pública, del carrer Fortuny. Hem organitzat una lectura de sis textos periodístics amb rerafons històric signats per sis autors tarragonins com ara Antoni Rovira i Virgili, Lluís de Salvador, Domènec Guansé, i Lluís Mezquida, entre d’altres. La selecció dels textos ha anat a cura d’Esteve Masalles, responsable de la secció local de la biblioteca, i d’Enric Garcia Jardí, periodista del FET.

La revetlla, que es desenvoluparà de les 17 a les 23 hores, l’organitzen la Direcció General de Política Lingüística, el Centre de Nornalització Lingüística i la pròpia Biblioteca Pública de Tarragona. La lectura dels textos periodístics tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una resposta a “Celebrem el nostre primer Sant Jordi”

 1. […] comparteixo l’article publicat al número 3 de la revista Fet a Tarragona. Espero que us […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *