Advertisement
Carregant ...

EL RETORN DELS DIABLES VERDS

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Celebracions del darrer ascens del Racing a segona B

Celebracions del darrer ascens del Racing a segona B Foto: cedida

AIXÍ JUGA EL RACING DE JOSE MANUEL AIRA

L’entrenador del Racing del Ferrol és Jose Manuel Aira. El de Ponferrada aposta per un 4-2-3-1  i per tenir la pilota. El Racing actual té com a principal virtut el fet de voler trepitjar àrea contraria durant bona part del partit. Els gallec venen de pujar de tercera la passada temporada i veuen el play-off com un autèntic premi.

A Ferrol es volia evitar el Nàstic però l’equip jugarà sense la pressió de buscar l’ascens de forma desesperada, fet que el pot fer més perillós. Els gallecs són un equip molt jove i amb poca experiència en fases d’ascens a segona A, si que és cert que l’última temporada ja van jugar un play-off per pujar a segona B. Els de Ferrol es prenen l’eliminatòria com una autèntica festa.

A finals de temporada l’entitat gallega ha arribat als 2800 abonats i en el darrer partit a A Malata davant l’Oviedo més de 5000 espectadors van presenciar en directe l’encontre. A Malata té una capacitat superior als dotze mil espectadors.

El Racing de Ferrol està en ple procés de reconstrucció tant a nivell institucional com esportiu.

QUI ÉS QUI A L’ONZE DEL RACING DE FERROL

(anàlisi Raúl Villares)

1. Ian Maackay és el porter. Aquest escocès gallec és el jugador amb més experiència de l’equip després de jugar a pràcticament totes les categories del futbol estatal. Maackay arriba al Racing després de que tres porters del Racing es lesionessin aquesta campanya. El titular Camacho ja esta recuperat i podria tenir minuts.

2. El lateral dret és Ruben Comesaña jugador de vint-i-vuit anys i que viu la seva primera temporada a segona B. Comesaña és un clàssic de la tercera gallega.

3. Lateral esquerra Fernando Pumar. Pumar debuta també enguany a la segona b. Aquest gallec d’Ourense és un lateral petit a l’estil Jordi Alba, amb molt recorregut pel carril esquerre.

4. El veterà Antonio López (31 anys) és el central que aporta experiència a l’última línia dels de Ferrol. Jugador format al planter del Depor va bé en el joc aeri i supleix la manca de velocitat amb la seva col·locació dins el camp.

5. A Antonio l’acompanyarà Victor Vàzquez degut a la sanció del sevillà Jose Manuel Pérez. Vàsquez ha estat format al planter del Celta i aquest és el seu segon any a la segona B.

6. Iván Forte és l’stopper del Racing. El jugador d’Elda és l’encarregat de guardar l’esquena a l’artilleria dels verds. Amb experiència al grup tercer amb equips com Alacant, Ontinyent o Eldense, Forte actua de migdefensiu en el

Manu Barreiro lluitant una pilota aèrea en un partit davant del Compos

Manu Barreiro lluitant una pilota aèrea en un partit davant del Compos Foto: Cedida

4-2-3-1 que pot variar amb un 4-1-4-1 amb Forte d’únic pivot.

8. Al costat de Forte el jugador amb més qualitat i l’encarregat de portar la batuta de l’equip d’Aira al terreny de joc.  Dani Rodríguez. Amb només 23 anys aquest jugador del planter del Depor és l’autèntic timó del Racing de Ferrol actual.

7. La banda dreta queda reservada a Marcos Álvarez o Diego Vela. Els dos juadors amb característiques semblants.  Jugadors de retall hàbil i molt ràpids. Álvarez amb 25 anys ha jugat només tres temporades a segona B . Per la seva banda Vela, ex del Depor B, acostuma a ser el titular i és l’encarregat de subministrar les centrades a Jorge i a les arribades de Manu.

11. L’esquerra és pel capità Pablo Rey. Amb 29 anys el gallec ha tornat a casa després d’un periple per diferents equips i després de marxar molt jove al planter de l’Espanyol.  Jugador de banda amb tendència de buscar les diagonals i amb arribada. Aquesta temporada ha marcat cinc gols.

10. L’autèntic perill del Ràcing es diu Manu Barreiro. El mitjapunta ha marcat 21 gols aquesta campanya i gràcies als seus gols el Racing ha aconseguit aquesta segona plaça. Manu Barreiro és un arribador dels d’abans, d’aquells de segona línia però que veu porteria amb molta facilitat. Els seu 1,92 d’alçada el permeten controlar el joc aeri però al mateix temps és un jugador que va molt bé amb els peus. Ell és l’estrella d’aquest Racing

9. El davanter centre és Jorge Rodríguez. Un nou referència que suma dotze gols aquesta campanya i que és el complement perfecte de Manu.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una resposta a “EL RETORN DELS DIABLES VERDS”

 1. Fran ha dit:

  Pumar como Jordi Alba, jajajaja muy bueno…. es el típico jugador que esconde el pie en los balones divididos, ya lo vereis.

  El resto más o menos bien definidos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *