24.3 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Anduluplandu i les seves ‘Refherències’

cabecera

Els dies abans d’inaugurar una exposició sempre em poso nerviosa. No n’he fet tantes com per no posar-m’hi, ni tan poques com per no saber què m’hi trobaré. Aquesta vegada coincideix amb la “final” de la lliga de futbol o, com a mínim, el partit més decisiu, i sé que això pot fer variar les previsions.

 

Sóc culer i m’ho perdré… però seré igualment feliç! Doncs a les 20 h inauguraré a la Taverna del Circ de Tarragona les meves “Refherències (2)”. I per què un (2)? perquè aquesta petita i modesta mostra de reconeixement a les meves muses i ídols pop és la segona part d’una primera exposició que vaig fer a finals de l’any passat al bar Museum Tarragona. Allà, ben rodejada d’amics i desconeguts, vaig tenir una nit molt especial. Quan veus que una feina de mesos finalment veu la llum i sembla que a la gent li agrada… és el millor del món!

 

L’exposició va néixer al voltant d’una cita del guionista i cineasta independent Jim Jarmusche que manté la idea de què tot allò que es crea parteix inevitablement, i sovint inconscientment, d’una suma de referents i herències. Així doncs, trobareu un David Bowie, Audrey Hepburn, Liz Taylor, Björk i Woody Allen acompanyats, aquesta vegada, de nous personatges. Aquells que a la primera ronda no van arribar a temps per l’ocasió, s’engalanen ara que ve el bon temps per sumar-se al món anduluplandu. Una nova col∙lecció de retrats d’algunes de les meves influències en l’art, el cinema, la música o la moda que us estaran esperant a les parets d’aquest petit bar amb grans vistes al Pretori.

 

Us espero a tots i totes aquest dissabte 17 a partir de les 20h a la Taverna del Circ de Tarragona. A la Baixada Peixateria amb Cós del Bou (davant la Colla Jove). L’exposició es podrà visitar des del 17 de maig fins al 2 de juliol.

cartellexpoandulu_2014

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here