Carregant ...

L’infern verd d’A Malata

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aquest és l'ambient que espera al Nàstic dissabte a A Malata. Foto: Diario de Ferrol

Aquest és l’ambient que espera al Nàstic dissabte a A Malata. Foto: Diario de Ferrol

El gol de Koeman fa vint-i-dos anys a Wembley, el de Zidane a Glasgow, els de Sherindam i Solksjaer al Camp Nou, la relliscada de Terry, els tres del Pichi al Goteborg, el cop de cap de Bolí, la falta de Platini del 84, el penal fallat per Losada a Leverkusen o el que atura Felip a Soldado.

Les grans històries del futbol les han escrit moments especials que es recorden durant molts anys. Alguns d’aquests moments ja es difuminen i costa fins i tot que la imatge concreta et vingui al cap.  Aquells però que estem afectats per la malaltia del futbol (i amb certa edat) podríem fer un exercici de saber on érem en cadascun dels partits citats anteriorment i ens sorprendríem potser del que arribem a recordar.

L’èpica d’aquests i altres moments de la història del futbol es recupera de cop i volta en eliminatòries com la d’aquests eterns play-off. Eliminatòries muntades i dissenyades per les ments pensants de la RFEF, on l’espai que separà l’èxit del fracàs és tant petit que la gestió dels sentiments individuals i col·lectius és un dels principals factors que diferencien la celebració de la patacada.

Pancartes al camp d'entrenament del Racing aquest dimarts. Foto: Cedida Sergio

Pancartes al camp d’entrenament del Racing aquest dimarts. Foto: Cedida Sergio

A Ferrol ho tenen més que clar i han engegat una campanya amb frases com: “Guanyeu per nosaltres, lluiteu, només està vençut aquell que deixa de lluitar, creiem...” Són només alguns dels centenars, milers de tuits que ha aconseguit els darrers dies el “hashtag” #AMalataremonta i que l’han convertit en Trending Topic a l’Estat espanyol.

Convençuts que van fer el pitjor partit de l’any els d’Aira envien missatges de coratge cap a una afició que no ha fallat i que omplirà A Malata amb gairebé vuit mil espectadors aquest dissabte.  La plantilla s’ha trobat el camp d’entrenament ple de pancartes en la sessió d’aquest dimecres i les penyes organitzen una trobada pels carrers de Ferrol abans del partit.

Els jugadors del Racing s’han implicat de ple també mitjançant les xarxes socials i es prepara un ambient que farà honor a l’antic camp dels gallecs l’ “Inferninho” per a rebre al Nàstic dissabte.

Imatge de l'Estadi d'A Malata en el darrer partit de l'ascens a segona B. Foto: Cedida Sergio

Imatge de l’Estadi d’A Malata en el darrer partit de l’ascens a segona B. Foto: Cedida Sergio

Per a l’esperança grana només cal veure els números de l’equip de Vicente Moreno. Onze partits guanyats, tretze ja sense perdre (última derrota a Ontinyent 16 de febrer i per 1 a 0), i només dues derrotes per 2 a 0 aquesta temporada a Hospitalet i Badalona.  En tota la campanya cap resultat contrari al Nàstic hagués eliminat als tarragonins.

Un cop més el camaleons de Vicente Moreno hauran de fer un nou exercici d’adaptació al medi que els envoltarà i gestionar a la perfecció l’avantatge de (2 a 0) aconseguit en el partit d’anada.  Demostrar que la superior exhibida al Nou Estadi ha de ser el patró on s’emmiralli el joc dels grana, com en la visió reflectida d’aquella piscina de Kayac Polo que et dóna la benvinguda a l’infern verd d’ A Malata

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *