24 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

Una invitació a gaudir de la música de Chucho Valdés

Chucho Valdés

Chucho Valdés fa aquest estiu a Tarragona la seva única actuació a Catalunya. El pianista i compositor cubà estarà aquest divendres 11 de juliol a les 22 h. al Teatre Auditori del Camp de Mart en el marc d’una gira que el porta per Europa i els Estats Units. El dia anterior, Valdés haurà actuat a Madrid, i al cap d’uns dies anirà a Valladolid, Marbella i Vitoria-Gasteiz. Però el concert de Tarragona serà l’únic que tindrà lloc aquest estiu a Catalunya.

 

Valdés actuarà amb The Afro-Cuban Messengers en el segon espectacle programat a l’ETC, Festival d’Estiu de Tarragona. Les entrades per al concert valen entre 28 i 48 €, però un dels subscriptors de la revista FET a TARRAGONA hi podrà anar convidat. Gràcies a l’empresa The Project, que organitza el festival d’estiu de la ciutat, tenim una invitació per a dues persones per gaudir de l’espectacle de Chucho Valdés. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat

 

El termini per participar en el sorteig s’acaba dimarts 8 de juliol a mitjanit. La revista FET a TARRAGONA, amb voluntat d’oferir avantatges exclusius als nostres subscriptors, té previst obsequiar amb més invitacions per als espectacles del festival d’estiu al Camp de Mart.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here