Advertisement
Carregant ...

Una invitació a gaudir de la música de Chucho Valdés

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Chucho Valdés

Chucho Valdés fa aquest estiu a Tarragona la seva única actuació a Catalunya. El pianista i compositor cubà estarà aquest divendres 11 de juliol a les 22 h. al Teatre Auditori del Camp de Mart en el marc d’una gira que el porta per Europa i els Estats Units. El dia anterior, Valdés haurà actuat a Madrid, i al cap d’uns dies anirà a Valladolid, Marbella i Vitoria-Gasteiz. Però el concert de Tarragona serà l’únic que tindrà lloc aquest estiu a Catalunya.

Valdés actuarà amb The Afro-Cuban Messengers en el segon espectacle programat a l’ETC, Festival d’Estiu de Tarragona. Les entrades per al concert valen entre 28 i 48 €, però un dels subscriptors de la revista FET a TARRAGONA hi podrà anar convidat. Gràcies a l’empresa The Project, que organitza el festival d’estiu de la ciutat, tenim una invitació per a dues persones per gaudir de l’espectacle de Chucho Valdés. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat

El termini per participar en el sorteig s’acaba dimarts 8 de juliol a mitjanit. La revista FET a TARRAGONA, amb voluntat d’oferir avantatges exclusius als nostres subscriptors, té previst obsequiar amb més invitacions per als espectacles del festival d’estiu al Camp de Mart.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *