Advertisement
Carregant ...

Una portada de revista molt mediterrània

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge que insinua la portada del número 6 de la revista FET a TARRAGONA (foto: Agustí Arévalo)

Imatge que insinua la portada del número 6 de la revista FET a TARRAGONA (foto: Agustí Arévalo)

La portada del número 6 de la revista FET a TARRAGONA s’ha fet a la platja del Miracle, a la sorra i amb el mar de fons. Perquè el Mediterrani és el protagonista de la revista que es presenta en públic aquest dimarts 8 de juliol. També en són protagonistes quatre joves -tres esportistes i una voluntària de Tarragona 2017- que acabarem de desvetllar en poques hores.

El fotògraf tarragoní Agustí Arévalo -un dels components de Pixelmoreno– és l’autor de la portada i d’algunes de les imatges que il·lustren el dossier de la revista, dedicat als Jocs Mediterranis. Just quan falten tres anys per a la cita esportiva, el FET a TARRAGONA es planteja quin llegat pot deixar a la ciutat aquest esdeveniment i si sabre aprofitar l’ocasió. Un llegat en l’àmbit social, econòmic, cultural, educatiu, de promoció de la ciutat… En parlem amb experts de fora, però també amb joves esportistes locals i voluntaris. Els articles van signats per Albert Ollés, Quim Pons i Anna Plaza. També participa a la revista Tere Ortega, periodista de Tarragona Ràdio, que va viure a Mersin la proclamació de Tarragona com a ciutat organitzadora del Jocs.

Tarragona 2017 és el tema central i de portada de la revista número 6, però n’hi ha altres reportatges d’interès que us convidem a descobrir. Per exemple, entrem a la presó de Tarragona, l’últim any abans del seu previsible trasllat al nou centre de Mas d’Enric, ensenyem cel·les, patis i passadissos, i expliquem l’evolució històrica d’un edifici que es va inaugurar el 1953. David Oliete s’encarrega de les fotografies i Enric Garcia Jardí, del text.

Aprofitant el Tricentenari de la Guerra de Successió, al FET a TARRAGONA fem una passejada per les fortificacions i baluards de la ciutat en aquella època. I coincidint amb l’arribada de l’estiu, ens preguntem amb dades i valoracions d’experts quin és el perfil real del turista que visita Tarragona.

Aquests i altres continguts els trobareu al número 6 de la revista FET a TARRAGONA que presentem aquest dimarts 8 de juliol a les 20 h. al Cafè Metropol. Els subscriptors podreu recollir un exemplar de la publicació. Els que no sou subscriptors la hi podreu comprar, o bé podreu complimentar la subscripció anual per només 30€. També la podeu fer ara mateix clicant aquí  posant-hi el vostre nom i adreça per enviar-vos la revista a casa.

Us esperem aquest dimarts al Cafè Metropol. Gràcies per la vostra confiança!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *