Carregant ...

Invitacions per als concerts del festival ETC

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una foto promocional d'Abraham Mateo, que actua divendres 1 al Camp de Mart

Una foto promocional d’Abraham Mateo, que actua divendres 1 al Camp de Mart

El cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’agost arriben tres propostes musicals ben diferents a Tarragona a través del Festival d’Estiu ETC.

Divendres 1 actuarà al Camp de Mart el jove de 15 anys, Abraham Mateo, que ha aconseguit amb el seu disc AM un èxit espectacular i entrar amb força en les llistes oficials de vendes. El disc és el  resultat d´un any de gravacions entre Espanya i els Estats Units en què el propi Abraham ha participat tant en les tasques de composició (melodia i lletra), com de producció, cosa que des de molt petit ha atret l´artista. El concert d’Abraham Mateo tindrà lloc al Teatre Auditori del Camp de Mart divendres 1 d’agost a les 22 h.

L’endemà, dissabte 2, al mateix recinte i a la mateixa hora actuaran Els Amics de les Arts, una banda que presenta nou treball i una gira molt esperada. Només d´entrar hi ha sempre el dinosaure es va publicar el 8 d’abril -amb noves cançons des del aclamat Espècies per catalogar (2012)–. El concert de Tarragona arriba després d´haver passat per altres festivals del país (Canet Rock, Cap-Roig…).

I diumenge 3 d’agost, a les 19 h. al Teatre Tarragona actuarà la Jove Orquestra InterComarcal, que celebra el seu cinquè aniversari amb un programa ben identificat amb la seva trajectòria i els seus valors. Fidelio uneix les figures de Beethoven i Rimski-Kórsakov, dos músics molt compromesos amb les seves societats i els valors humans. El concert comptarà amb la parella solista Èlia Casals i Alejandro Ortuño, brillants guanyadors del 2n Concurs per solistes de la JOIC, i la companyia de dansa del ventre Alhazar. L’actuació ofereix una col·laboració solidària amb la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l´Ebre.

SORTEIG D’INVITACIONS

Per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA comptem amb dues entrades per al concert d’Abraham Mateo i dues entrades més per al de la Jove Orquestra InterComarcal. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat  indicant per a quina actuació volen les entrades. El termini s’acaba el proper dimarts 29 de juliol a mitjanit. El sorteig entre tots els participants es farà dimecres 30 a primera hora del matí.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *