10.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, desembre 3, 2023

La nit prèvia a la lluita de gladiadors

Història Viva 1
Una de les representacions de ‘Tarragona, Història Viva’ a l’Amfiteatre (foto: Rafael López-Monné- Tarragona Turisme)

L’Amfiteatre romà, el Circ, les Muralles, el Pretori, l’Aqüeducte, el Fòrum de la Colònia… Voleu redescobrir com veien i vivien aquests espais els habitants de Tàrraco, fa més de 2.000 anys? Aquesta és la proposta de ‘Tarragona, Història viva’ durant tot l’estiu, fins al 6 de setembre.

 

Tarragona Turisme, amb la participació de diversos grups de reconstrucció històrica, proposa un viatge emocionant per a conèixer el passat romà de Tarragona de la mà de diversos espectacles, una activitat imprescindible per a comprendre millor les funcions que tenien els diferents monuments de Tàrraco.

 

Els subcriptors de la revista FET a TARRAGONA teniu l’oportunitat al llarg del mes d’agost de poder gaudir de franc d’alguna d’aquestes propostes. Per exemple, l’espectacle VIGILIA MUNUS que realitza a l’Amfiteatre el grup Nèmesis ARQ, una representació sobre com era la nit abans de la lluita dels gladiadors. Tres personatges ens mostraran els espais i el tràfec que es vivia la vigília de l’espectacle.

 

Tenim dues invitacions per assistir a la representació d’aquest divendres 8 d’agost a les 21 h. a l’Amfiteatre. Els subscriptors de la revista que hi estiguin interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit d’aquest dimecres 6. El sorteig de les entrades es farà dijous a primera hora del matí.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here